Скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток за цим рецептом – це смачна страва з риби, яка ідеально доповнить святкове застілля, гармонійно впишеться в обіднє меню і просто незамінна при складанні пісного меню. Приємною особливістю є те, що запікається очищене рибне філе, тобто, готова страва буде без кісток. Та й на приготування цієї гарячої рибної закуски знадобиться всього півгодини і мінімум інгредієнтів, а результат здивує вишуканістю смакових відтінків і пряним букетом ароматів. Продовжувати читання Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток
Інгредієнт рецептів: Коріандр
Домашній житній хліб на меду, з коріандром і насінням кунжуту, спечений в духовці
Житній хліб з медом, коріандром, насінням кунжуту – ароматна випічка з хрусткою скоринкою. Продовжувати читання Домашній житній хліб на меду, з коріандром і насінням кунжуту, спечений в духовці
Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею
Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею
М’ясні рулети в багетах по-домашньому
Коли я вперше подала гостям таку випічку, ніхто особливо не звернув уваги, мабуть, подумали: простий французький багет, тільки спечений вдома. Та як же всі здивувалися, коли при розрізанні побачили соковиту м’ясну начинкою під хрустким тістом. Рулети справляли враження багетів, бо я полила їх соєвим соусом, а він залишив гарні смужки на поверхні м’ясних рулетів. Продовжувати читання М’ясні рулети в багетах по-домашньому
Домашня риба пряного посолу
Смачна риба домашнього пряного посолу прикрасить як щоденний, так і святковий стіл. Головне: підібрати відповідні прянощі та правильно її засолити, тоді і дешева риба буде смакувати краще, ніж найдорожчі сорти, наприклад, сьомга. Сьогодні я пропоную простий рецепт, як приготувати рибу пряного посолу в домашніх умовах. Щоб було зрозуміліше, до опису додаю покроково відзняті фото. Продовжувати читання Домашня риба пряного посолу
Курка, тушкована в томатному соусі
Цього разу пропоную Вам разом зі мною приготувати дуже смачну курочку, тушковану в томатному соусі. За цим рецептом куряче м’ясо виходить ніжним, м’яким та соковитим. А завдяки приправам, що в рецепті, тушковане м’ясо набирає вишуканого аромату. Продовжувати читання Курка, тушкована в томатному соусі
Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою
Сьогодні пропоную вашій увазі дуже простий спосіб приготування печінкового паштету з додаванням яєць та зелені. Цей смачний та бюджетний паштет з курячої печінки можна приготувати до святкового застілля або ж просто, щоб поласувати на сніданок чи під час швидкого перекусу. Продовжувати читання Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою
Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка
Сьогодні я поділюся з вами рецептом вареного сала в цибулинні. Маринується воно з червоним перцем та часником. Результат – дивовижний! Сало виходить надзвичайно ніжним. А якщо ви візьмете сало з прошарком м’яса, то воно й охолонути не встигне! Тож беріть великий шматок і смакуйте із задоволенням.
Продовжувати читання Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка
Хліб без дріжджів і закваски на кефірі, спечений в духовці – пшенично-житній, домашній, простий рецепт з фото
Існує багато суперечливих думок про шкоду та користь дріжджового хліба для людського організму. Для себе я давно вирішила, що для своєї сім’ї буду випікати поживний та корисний хліб. Рецептів такого хліба безліч, та я хотіла знайти простий рецепт хліба без дріжджів та закваски. Одного разу випадково почула по веда-радіо рецепт, як випікати хліб на кефірі, без дріжджів. І, звичайно, спробувала спекти за порадою. Вся сім’я була в захваті. Тепер я постійно випікаю хліб на кефірі і пропоную Вам рецепт чудового домашнього хліба.
Смачний салат з корейською морквою і маринованими огірками
Корейські салати – це одні з найсмачніших страв. Салати по-корейськи можна робити з різних овочів, починаючи від традиційної моркви і закінчуючи кабачками чи навіть огірками. Зараз ми пропонуємо вам цікавий мікс – салат з корейською морквою та маринованими огірками. Продовжувати читання Смачний салат з корейською морквою і маринованими огірками