Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Смачна картопля з грибами та сиром, запечена в духовці

Запечена з сиром та грибами картопля – це неймовірно смачно. А рецепт приготування цієї страви дуже простий. Зараз ми ним з вами поділимося. Продовжувати читання Смачна картопля з грибами та сиром, запечена в духовці

Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці

Картопля з грибами, запечена в духовці в соусі зі сметани — пікантна та ситна страва на вечерю, де усі інгредієнти збалансовані. Таке поєднання продуктів створює не тільки чудовий смак, але й неймовірний аромат. Сметана надає картоплі особливу ніжність та вершкові нотки, а гриби доповнюють страву пікантністю. Продовжувати читання Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці

Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями

Для того щоб насолодитися приємним смаком грибів можна використати два способи: купити їх у магазині або зібрати в лісі власноруч. Другий спосіб, звичайно ж, романтичніший. Навіть з малої кількості глив (або інших грибів), можна приготувати неймовірно смачну страву. Продовжувати читання Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями

Куряча грудка з печерицями в білому вині на парі в мультиварці

Переважно, перед приготуванням чогось смачного, господині перечитують багато рецептів, а потім йдуть за необхідними продуктами. Але також часто бувають такі ситуації, коли виходить все навпаки: купивши в магазині все, що сподобалося, вдома мізкуєш, як поєднати, на перший погляд, непоєднувані інгредієнти. Продовжувати читання Куряча грудка з печерицями в білому вині на парі в мультиварці

Овочевий террін з грибами лисичками

Террін з кабачків з грибами та сиром – це страва запозичена з французької кухні (фр. Terrine). Така назва через прямокутну форму. Террін нагадує й паштет й запіканку. Він має повітряну та ніжну структуру й гарно ріжеться. Продовжувати читання Овочевий террін з грибами лисичками

Омлет на сметані з грибами та сиром

Омлет, мабуть, можна сміливо вважати найпоширенішою стравою. Навіть, якщо смакувати нею зранку, в обід і в вечері вона не набридне й сповна додасть необхідну кількість життєвих сил. Омлет дуже люблять, так звані, ледарі, яким не дуже подобаються моменти перебування біля плити. Продовжувати читання Омлет на сметані з грибами та сиром

Картопляна запіканка з грибами під сметанною підливою

Хочу запропонувати Вам спробувати приготувати сьогодні за дуже простим рецептом мою улюблену картопляну запіканку з грибами. До столу я її завжди подаю зі сметанною підливкою, тож запіканка не сухувата після запікання в духовці, а соковита та ніжна. Продовжувати читання Картопляна запіканка з грибами під сметанною підливою

М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Всі звикли, що ватрушки повинні бути солодкими та з дріжджового тіста. Та я пропоную новий варіант ватрушок, не з тіста. Спробуйте приготувати за моїм рецептом незвичайні м’ясні ватрушки з грибами та сиром, запечені в духовці. Вони виходять надзвичайно смачними та соковитими. Гриби підійдуть будь-які, що Вам до вподоби. Продовжувати читання М’ясні ватрушки з грибами і сиром