Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Тушковані свинячі реберця з грибами – це неймовірно смачна, проста в приготуванні й поживна страва з підливою для всієї родини. Раптові гості, також не зможуть застати зненацька господиню, якщо у неї під руками буде цей рецепт. Продовжувати читання Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Свиняча грудинка з реберцями запечена в духовці з морквою

Щоб cвиняча грудинка з реберцями запечена в духовці вийшла м’яка і соковита, її обов’язково потрібно відварити перед запіканням. Продовжувати читання Свиняча грудинка з реберцями запечена в духовці з морквою