Румунська кухня славиться своїм різноманіттям м’ясних страв. Традиційно для приготування національних смаколиків використовується відбірне натуральне м’ясо, яке ретельно прожарюється. Особливо шанується румунами м’ясо приготовлене на решітці.
Країна рецептів: Румунська кухня
Смачні страви та рецепти румунської кухні знайдете на цій сторінці сайта. Румунська кухня формувалась протягом багатьох віків. На її формування вплинули як природні особливості так і розташування. Не вдалось їх уникнути і впливу кулінарних звичок своїх сусідів. Способи та традиції приготування багатьох страв в різних її регіонах різняться. Щоб в домашніх умовах правильно та смачно приготувати смачні страви по-румунськи використовуйте кращі рецепти румунської кухні.
Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів
Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний та поживний прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною. Така, на перший погляд, проста перша страва дуже популярна в кухнях багатьох країн. В тому чи іншому варіанті ви її знайдете, до прикладу, у чеській, словацькій, угорській, румунській і, звичайно ж, у закарпатській кухнях. Перш ніж перейти до рецепта, зауважу, що готовий прозорий м’ясний бульйон (який, до речі, має свою назву – консоме) – це гарна основа для приготування самих різноманітних м’ясних супів. А отже, запропонований сьогодні суп з локшиною – це лиш один варіант першої страви із багатьох можливих.
Продовжувати читання Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів
Бульйон м’ясний з манною крупою
Румунські супи примітні тим, що готуються на основі м’ясних бульйонів і різних каш. Пропонований рецепт дає можливість приготувати першу страву на основі заздалегідь звареного курячого бульйону і манної крупи.
Продовжувати читання Бульйон м’ясний з манною крупою
Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи
Смачний суп з галушками можна приготувати за різними рецептами. Ми пропонуємо приготувати одну з перших страв румунської кухні: дієтичний, ситний і ніжний курячий суп з рисовими галушками. Рецепт цієї страви дуже простий.
Продовжувати читання Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи
Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками – смачний та ситний
Пікантний квасолевий суп чорба – це навариста перша страва, популярна в багатьох середземноморських країнах. Він відрізняється яскравим ароматом і приємним кисло-солодким смаком. Суп дуже наваристий, ситний і поживний. З сирої квасолі готується страва близько двох годин, але, якщо використовувати заздалегідь відварену або консервовану квасолю, то час приготування цієї першої страви значно скоротиться. У будь-якому випадку, кінцевий результат вартий витрачених часу і зусиль. Продовжувати читання Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками – смачний та ситний