Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Зазвичай, кулінарки не приділяють належної уваги субпродуктам та рідко готують з них страви, особливо, коли мова йде про нирки. А даремно. Адже, баранячі, свинячі та яловичі нирки – це джерело цінних мікроелементів. До того ж, за якістю та вмістом білків нирки не поступаються м’ясу. Головне – правильно приготувати цей субпродукт, щоб позбутися специфічного запаху та отримати смачну страву. Продовжувати читання Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі

Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі – це смачна універсальна страва, яку можна подати навіть до святкового столу. Продовжувати читання Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі

Смачний фарширований перець з м’ясом і рисом в томатному соусі

Фарширований перець – одна з улюблених літніх страв для багатьох. Зараз ми розкажемо, як можна приготувати перчики швидко та смачно. Продовжувати читання Смачний фарширований перець з м’ясом і рисом в томатному соусі

Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці

Картопля з грибами, запечена в духовці в соусі зі сметани — пікантна та ситна страва на вечерю, де усі інгредієнти збалансовані. Таке поєднання продуктів створює не тільки чудовий смак, але й неймовірний аромат. Сметана надає картоплі особливу ніжність та вершкові нотки, а гриби доповнюють страву пікантністю. Продовжувати читання Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці

Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Куряча грудка з печерицями в білому вині на парі в мультиварці

Переважно, перед приготуванням чогось смачного, господині перечитують багато рецептів, а потім йдуть за необхідними продуктами. Але також часто бувають такі ситуації, коли виходить все навпаки: купивши в магазині все, що сподобалося, вдома мізкуєш, як поєднати, на перший погляд, непоєднувані інгредієнти. Продовжувати читання Куряча грудка з печерицями в білому вині на парі в мультиварці

Тефтелі з фаршу з перловкою, запечені в духовці в томатному соусі

Дуже часто ще зранку починаєш «ламати» голову, придумуючи смачне та корисне меню на обід чи вечерю. Сьогодні вирішила запекти в духовці тефтелі з фаршу з перловкою та додати до них підливу з овочів та томатної пасти. Продовжувати читання Тефтелі з фаршу з перловкою, запечені в духовці в томатному соусі

Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Сьогодні в нашому меню смачна та проста страва — тефтелі з рубленого м’яса та картоплі. Родзинка страви — знаменитий білий соус бешамель. Свій простий рецепт я доповнюю покроково відзнятими фото та докладно розповідаю усі тонкощі приготування в духовці тефтелів з картоплею під соусом бешамель. Продовжувати читання Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Дуже смачні ліниві голубці в мультиварці

У світі кулінарії існує багато чудових страв, які люблять, практично, усі. Та готують їх господині нечасто, адже багато часу потрібно витратити. Візьмемо голубці. Поки капусту відвариш у окропі, поки розбереш, мало того, що руки ошпарити можна, а ще ж скільки часу, щоб загорнути фарш у листочки. Продовжувати читання Дуже смачні ліниві голубці в мультиварці

Тушкована курка з грибами в сметанному соусі

Якщо домашні захотіли чогось смачного та оригінального, до того ж щоб це було швидко, не поспішайте витрачати гроші, щоб купити якусь страву в суші-барі, піцерії чи у популярному Макдональдсі. Загляньте краще до холодильника: з найпростіших продуктів за півгодини можна приготувати надзвичайно смачну та поживну страву за класичним рецептом російської кухні. Продовжувати читання Тушкована курка з грибами в сметанному соусі