Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко

Регулярне вживання субпродуктів корисне для нашого організму, тому, дієтологи рекомендують включати їх в раціон хоча б раз на тиждень. Відмінний варіант, який популярний в нашій родині, курячі сердечка. Адже, вони доступні, швидкі у приготуванні та містять багато корисних речовин (білок, вітаміни та мікроелементи). До того ж, правильно та смачно приготовлені курячі серця гармонійно поєднуються з різними гарнірами.
Продовжувати читання Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко

Фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами

Дуже незручно виходити з ситуації, коли одні члени сім’ї просять фаршировані перці, а іншим до вподоби фаршировані кабачки. Але вихід є завжди. Існує рецепт, що з легкістю все вирішить: на столі буде й фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами. Продовжувати читання Фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами

Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом

Багато господинь, купивши камбалу, не знають як смачно її приготувати. Але це дуже просто. Рецепти з камбалою не мають ніяких заковичок, тому що риба сама по собі досить смачна, навіть, якщо її підсмажити в цілому вигляді.

Продовжувати читання Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом

Полтавські галушки на пару в сметанно-часниковому соусі

Шанувальники фільму «Вечори на хуторі біля Диканьки», напевно, пам’ятають сцену, в якій апетитні галушки зі сметаною одна за одною залітали до рота Пузатого Пацюка. Сьогодні пропоную всім поставити себе на місце казкового героя та поласувати національною українською стравою. Отже, сьогодні готуємо смачні полтавські галушки на пару та подаємо на стіл їх у сметанно-часниковому соусі.
Продовжувати читання Полтавські галушки на пару в сметанно-часниковому соусі

Смачна запіканка з макаронів з фаршем і соусом бешамель

Страви «два в одному» не можуть не подобатись. У такому випадку, не потрібно думати, що приготувати на гарнір або про м’ясну складову. Запіканки є відмінним варіантом. Тому варто взяти до уваги смачну запіканку з макаронів з фаршем і соусом бешамель. Продовжувати читання Смачна запіканка з макаронів з фаршем і соусом бешамель

Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом

Тушкований дикий заєць з аджикою та майонезом – це дуже смачна страва, яка буде ідеальним доповненням до святкового столу. Продовжувати читання Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом

Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

М’ясо кролика – ніжне, біле, дуже смачне і дієтичне. Тому страви з нього виходять просто шикарні.  Продовжувати читання Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Тушковані свинячі реберця з грибами – це неймовірно смачна, проста в приготуванні й поживна страва з підливою для всієї родини. Раптові гості, також не зможуть застати зненацька господиню, якщо у неї під руками буде цей рецепт. Продовжувати читання Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

В цій статті мова йтиме про дуже просту в приготуванні й смачну страву. З легкістю орієнтуватися в рецепті допоможуть покрокові фото. Продовжувати читання Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином  – це рецепт в «кавказькому стилі», який сподобається любителям Східної кухні. До речі, часто люди ставляться до айви насторожено, адже вона терпка. Але цей плід відкриває дуже цікаві смакові якості після термічної обробки.  Продовжувати читання Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином