Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Гратен з картоплі – це популярна класична страва французької кухні з рум’яною скоринкою, найніжнішим смаком та простим приготуванням. Ця ефектна і смачна запіканка вже давно завоювало серця багатьох світових гурманів. Сьогодні я пропоную зробити вегетаріанський картопляний гратен з грибами і часниковим соусом. Продовжувати читання Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці

Всім господарочкам вже давно відома гастрономічна істина про те, що курка чудово поєднується з різноманітними інгредієнтами, включаючи, звичайно ж, картоплю і решту овочів. Ми поєднали дані продукти і зробили апетитну курячу страву в духовці. Як готується куряча грудка з картоплею і овочами в духовці демонструє мій покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці

Запечена картопля з грибами та ковбасою – смачна і швидка друга страва

Смачна і ароматна запечена картопля з грибами та ковбасою порадує багатогранністю ароматів і приємним смаком. Страва вкрай проста, бюджетна та швидка в приготуванні, її ароматом наповниться весь будинок! Картопля в духовці готується не більше години і стане хорошим варіантом для повсякденної вечері або недільного обіду. Продовжувати читання Запечена картопля з грибами та ковбасою – смачна і швидка друга страва

Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Сьогодні в нашому меню смачна та проста страва — тефтелі з рубленого м’яса та картоплі. Родзинка страви — знаменитий білий соус бешамель. Свій простий рецепт я доповнюю покроково відзнятими фото та докладно розповідаю усі тонкощі приготування в духовці тефтелів з картоплею під соусом бешамель. Продовжувати читання Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Курка в гірчичному соусі, запечена в духовці з картоплею і гарбузом

Цей рецепт я придумала тоді, коли в мене в холодильнику лежав гарбуз, а мої рідні відмовилися від запропонованої гарбузової каші. Та оскільки гарбуз дуже корисний овоч, то я й вирішила якось замаскувати його, приготувавши з м’ясом та картоплею. В наявності була курка, тож я приготувала її в гірчичному соусі. Продовжувати читання Курка в гірчичному соусі, запечена в духовці з картоплею і гарбузом

Картопляна запіканка з грибами під сметанною підливою

Хочу запропонувати Вам спробувати приготувати сьогодні за дуже простим рецептом мою улюблену картопляну запіканку з грибами. До столу я її завжди подаю зі сметанною підливкою, тож запіканка не сухувата після запікання в духовці, а соковита та ніжна. Продовжувати читання Картопляна запіканка з грибами під сметанною підливою

Картопля, запечена дольками в духовці, з часником

гарнірКартоплю, напевно, сміливо можна вважати одним з найпоширеніших продуктів у всіх країнах світу. З неї можна приготувати безліч страв. Але, насамперед, це найвідоміший у світі гарнір. Усі знають про картопляне пюре, смажену або відварену картоплю шматочками. Але, найкорисніше буде, якщо її запекти. Продовжувати читання Картопля, запечена дольками в духовці, з часником

Картопля з майонезом в духовці

Поданий нижче рецепт із картоплі є відмінним гарніром до страв із риби, м’ясних продуктів, а також до овочевих салатів. Ця страва чудово підійде як до святкової вечері, так і до звичайного обіду. Продовжувати читання Картопля з майонезом в духовці

Запечена картопля з грибами в томатному соусі

Картопля – неймовірно поширений продукт. Її варять, смажать, запікають. Картоплю готують як удома, так і в мішленівських ресторанах. Ба більше, вона має лікувальні властивості та використовується як сировина для біопалива. Продовжувати читання Запечена картопля з грибами в томатному соусі

Рум’яна картопля запечена в соєвому соусі часточками

Без смачної картопельки не обходиться ні повсякденне меню, ні святкові посиденьки. Готують цей овоч найрізноманітнішими способами. В цій статті мова йтиме про те, як запекти гарну та смачну рум’яну картоплю в соєвому соусі часточками. Продовжувати читання Рум’яна картопля запечена в соєвому соусі часточками