Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Тушкована курка з грибами в сметанному соусі

Якщо домашні захотіли чогось смачного та оригінального, до того ж щоб це було швидко, не поспішайте витрачати гроші, щоб купити якусь страву в суші-барі, піцерії чи у популярному Макдональдсі. Загляньте краще до холодильника: з найпростіших продуктів за півгодини можна приготувати надзвичайно смачну та поживну страву за класичним рецептом російської кухні. Продовжувати читання Тушкована курка з грибами в сметанному соусі

Смажені деруни і філе лосося у вершковому соусі

Всі знають про користь страв з червоної риби. Пропоную сьогодні приготувати неймовірно смачний смажений лосось і картопляні деруни під вершковому соусом. Таке незвичне поєднання компонентів в одній страві, без сумніву, сподобається Вашим рідним. Приготування просте та займає всього одну годину. Продовжувати читання Смажені деруни і філе лосося у вершковому соусі

Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко

Регулярне вживання субпродуктів корисне для нашого організму, тому, дієтологи рекомендують включати їх в раціон хоча б раз на тиждень. Відмінний варіант, який популярний в нашій родині, курячі сердечка. Адже, вони доступні, швидкі у приготуванні та містять багато корисних речовин (білок, вітаміни та мікроелементи). До того ж, правильно та смачно приготовлені курячі серця гармонійно поєднуються з різними гарнірами.
Продовжувати читання Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко

Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру

Ніжний грибний соус з печерицями, з вершковим смаком і пряними нотками, відмінно доповнить запечені в духовці або приготовлені на пару овочі, шматочки білої риби та найрізноманітніші гарніри. Цей простий у приготуванні та смачний вершковий соус з грибами м’яко тане на гарячих гарнірах, при цьому, надає страві чарівний аромат!  Продовжувати читання Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру