Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Запечені крила індички в імбирно-медовому маринаді

Якщо відстежити відмінності між національними кухнями, то можна побачити одну з закономірностей: вони різняться між собою не продуктами, а прянощами, які додаються до тієї чи іншої страви. Ця стаття розкриє секрети приготування крил індички так, як заведено робити в Південно-Східній Азії. Продовжувати читання Запечені крила індички в імбирно-медовому маринаді

Запечена курка в духовці шматочками в майонезі

Мабуть, нема такої господині, котра б не обожнювала курячу тушку. З неї, досить просто, можна приготувати безліч смачних страв. Переважно, курку запікають цілком і ділять на частини вже тоді, коли вона приготується. Продовжувати читання Запечена курка в духовці шматочками в майонезі

Куряча грудка по-японськи чи то курка в омлеті на сковороді

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом смачної курячої грудки в омлеті, яким зі мною, в свою чергу, поділився знайомий шанувальник східної кухні. Цю страву в Японії, зазвичай, готують вуличні кухарі прямо на очах замовника, адже, вона належить до категорії східного фаст-фуду.
Продовжувати читання Куряча грудка по-японськи чи то курка в омлеті на сковороді

Курячі крильця на картопляній подушці в духовці

Більшість з тих, кому вдалося побувати в Італії захоплено розповідають про національну кухню італійців. Курячі крильця на картопляній подушці є одним з рецептів, які припадають до душі туристам. Продовжувати читання Курячі крильця на картопляній подушці в духовці

Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Лапки молодого гусака – це ніжне і ароматне м’ясо, яке дуже добре смакує. Пропонуємо вам дуже простий та швидкий рецепт приготування гусячих лапок в фользі. Продовжувати читання Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею та зеленню

Соковиті курячі котлети з ніжним курячим філе навдивовижу смачні й корисні, особливо, якщо готувати їх з додаванням сирої моркви та невеликою кількістю зелені. Продовжувати читання Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею та зеленню

Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні

Ця неймовірно смачна качка смажена на сковороді шматочками подається на стол без кісток зі смачним та оригінальним гарніром у вигляді яєчних та картопляних кульок. Рецепт приготування порціонно смаженої качки, який я сьогодні пропоную, родом із Англії. Якщо ви любите смакувати мясом цього домашнього птаха, то обов’язково спробуйте повторити його в домашніх умовах.

Продовжувати читання Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні

Курча з зеленим горошком

Тушковане курча із зеленим горошком, приготовлене за цим рецептом, виходить і красивим і смачним. Тому, підійде не тільки на кожен день, але і до святкового столу.

Продовжувати читання Курча з зеленим горошком

Курячі гомілки в духовці – запечені в майонезі, з часником і спеціями

Пригостити рідних та гостей апетитними запеченими курячими ніжками дуже просто. Достатньо витримати гомілки в маринаді, приготовленому по моєму особливому рецепту, а потім запекти в духовці. Суміш чорного перцю, куркуми, паприки та часнику забезпечать смаку курки неповторні ноти та апетитний рум’янець.  Продовжувати читання Курячі гомілки в духовці – запечені в майонезі, з часником і спеціями