Гезлеме – турецькі коржі з начинкою на сковороді

Гезлеме є турецьким варіантом фастфуду. Це незвичайні листкові коржі з начинкою. Існує багато варіантів для приготування як тіста, так і начинки цієї страви. Продовжувати читання Гезлеме – турецькі коржі з начинкою на сковороді

Домашній люля-кебаб з яловичини в духовці

Люля-кебаб можна посмакувати не тільки в ресторані. Ця страва досить просто готується вдома, і зараз ми розкажемо, як саме. Продовжувати читання Домашній люля-кебаб з яловичини в духовці

Домашня пахлава з горіхами в цитрусовому сиропі – смачні східні ласощі

Пахлава з волоськими горіхами – це смачний турецький десерт, що по суті являє собою пиріг з горіховою начинкою, просочений солодким сиропом з нотками лимону та ароматом кориці. В якості основи цього разу я використала тісто філо, яке завжди можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час.
Продовжувати читання Домашня пахлава з горіхами в цитрусовому сиропі – смачні східні ласощі