Куряча грудка по-японськи чи то курка в омлеті на сковороді

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом смачної курячої грудки в омлеті, яким зі мною, в свою чергу, поділився знайомий шанувальник східної кухні. Цю страву в Японії, зазвичай, готують вуличні кухарі прямо на очах замовника, адже, вона належить до категорії східного фаст-фуду.
Продовжувати читання Куряча грудка по-японськи чи то курка в омлеті на сковороді

Домашні суші-роли з крабовими паличками і червоною рибою

Суші-роли – це найпопулярніша страва Японської кухні. Всі ми звикли замовляти роли в ресторанах, але їх досить просто зробити самостійно. Достатньо знати певні нюанси та правильні інгредієнти. Тому пропонуємо вам рецепт ролів з крабовими паличками і червоною рибою.
Продовжувати читання Домашні суші-роли з крабовими паличками і червоною рибою

Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі

Скумбрія – риба унікальна: доступна, ніжна, багата легко засвоюваним білком і ненасиченими жирними кислотами. Продовжувати читання Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі

Домашні суші з крабовими паличками і огірком

Суші – це одна з найпопулярніших Азіатських страв. Ми звикли замовляти суші в ресторані, але їх можна приготувати і вдома. Зараз ми розкажемо простий рецепт приготування суші, а точніше ролів, вдома. Продовжувати читання Домашні суші з крабовими паличками і огірком

Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком

Зробити роли зовсім не так важко, як може здатися на перший погляд. Треба лише знати кілька нюансів, які допоможуть приготувати дуже смачну страву, якою можна порадувати себе і пригостити близьких.  Продовжувати читання Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком

Домашні роли з рисом і червоною рибою

Сьогодні готуємо роли з рисом і червоною рибою. Коли недосвідчені кулінари вирішують вперше спробувати сили в приготуванні однієї із найвідоміших страв японської кухні – суші чи то ролів, вони, зазвичай, неодмінно прямують до магазину за спеціальним набором продуктів. Однак, більш досвідчені кухарі можуть напевно сказати, що інгредієнти для смачних ролів завжди можна знайти на власній кухні.
Продовжувати читання Домашні роли з рисом і червоною рибою

Оцтова заправка для суші в домашніх умовах – простий рецепт

Неможливо приготувати ідеальні суші за смаком та формою без того, щоб не заправити рис спеціальною оцтовою заправкою. Це один з важливих етапів у приготуванні рису, завдяки якому формується необхідний правильний смак та в’язкість страви. Ви можете купити вже готову заправку для рису або зробити її самостійно. Приготовлена у домашніх умовах оцтова заправка для суші не уступатиме за якістю та смаком магазинному варіанту, але буде мати меншу вартість. Продовжувати читання Оцтова заправка для суші в домашніх умовах – простий рецепт

Справжні японські суші з різними начинками в домашніх умовах

А чи знаєте ви, що справжні японські суші можна готувати вдома. За смаком вони не поступатимуться тим, якими ви звикли ласувати у кафе чи ресторані. На приготування суші в домашніх умовах уходить не так багато часу, якщо вже є правильно зварений рис, заправлений рисовим оцтом. Це один з головних етапів, адже від рису залежить, чи будуть суші тримати форму. Далі – справа техніки.  Продовжувати читання Справжні японські суші з різними начинками в домашніх умовах

Правильний рис для суші – як зварити в домашніх умовах

Хтось скаже, що готувати рис дуже просто. Достатньо спочатку врахувати, скільки взято крупи та води і надалі просто дотримуватись правильної технології. Це все вірно і, якщо ви хочете приготувати вдома суші, то правила, щоб зварити рис для суші, будуть незмінні. Скільки ви будете варити рису, насправді, неважливо. Головне, налити саме необхідну кількість води – не менше і не більше. Продовжувати читання Правильний рис для суші – як зварити в домашніх умовах

Японський омлет або яєчні млинці – сніданок нашвидкуруч

Омлет з шматком теплого хліба, підсмаженого в тостері, це, чи не класика сучасного сніданку. Продовжувати читання Японський омлет або яєчні млинці – сніданок нашвидкуруч