Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Ніжний запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом – це розмаїття смаків і ароматів в одній тарілці. Стейки норвезького хека досить великі, тому, страва радує красивою подачею і швидким приготуванням. А якщо у вас буде час і риба буде замаринована в пікантному вершковому соусі на ніч – результат буде вище всіх похвал! Експериментуйте з овочами і спеціями і ви точно знайдете свій улюблений варіант!
Продовжувати читання Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечена скумбрія з часником і розмарином – проста страва з вишуканим смаком, яку зможе швидко зробити в домашніх умовах будь-яка господиня. Така гаряча рибна закуска відмінно доповнить гарніри з рису і коренеплодів, урізноманітнить святкове пісне меню красивою і апетитною подачею. Продовжувати читання Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Доволі банальна життєва історія стала причиною появи в нашій родині цієї страви. Звернулася до чоловіка з проханням порізати рибу на шматочки, щоб їх можна було посмажити. Він порізав рибу великими стейками. Такі товсті шматки риби смажити довелося б доволі довго. Ба більше, весь будинок буде смердіти смаженою рибою. Рішення прийнято було швидко – потрібно запекти товстолобика в духовці, попередньо просочивши соусом. Соус виготовила з наявних у холодильнику продуктів, що підходили до рибної страви. Продовжувати читання Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Камбала смажена без панірування на сковороді – смачна та без запаху

Не варто проходити у магазині повз камбалу. Адже, за смаковими якостями та харчовою цінністю її м’ясо вважається дієтичним, а отже, і корисним. Але є один недолік, через який багато господинь вважає за краще не зв’язуватися с камбалою. Адже, коли її готуєш, то по хаті розносяться специфічні аромати. Я поділюся з вами одним секретним рецептом, який допоможе цього уникнути.  Продовжувати читання Камбала смажена без панірування на сковороді – смачна та без запаху

Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Серед страв єврейської кухні найбільш поширений форшмак з оселедця. Цю страву готують за різними рецептами, інколи дуже спрощеними відносно традиційного варіанту. Я ж готую форшмак за класичним рецептом, який в первісному вигляді передавався між поколіннями однієї єврейської родини, з якою товаришувала моя бабуся. Продовжувати читання Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Смачний товстолобик, смажений на сковороді

Товстолобик — це річкова риба, вона має яскравий специфічний запах, який багатьом не подобається, тому деякі господині уникають готувати таку рибу. Пропоную свій смачний рецепт смаженого товстолобика з ароматом лимону та прованських трав. Продовжувати читання Смачний товстолобик, смажений на сковороді

Домашня риба пряного посолу

Смачна риба домашнього пряного посолу прикрасить як щоденний, так і святковий стіл. Головне: підібрати відповідні прянощі та правильно її засолити, тоді і дешева риба буде смакувати краще, ніж найдорожчі сорти, наприклад, сьомга. Сьогодні я пропоную простий рецепт, як приготувати рибу пряного посолу в домашніх умовах. Щоб було зрозуміліше, до опису додаю покроково відзняті фото. Продовжувати читання Домашня риба пряного посолу

Смажені деруни і філе лосося у вершковому соусі

Всі знають про користь страв з червоної риби. Пропоную сьогодні приготувати неймовірно смачний смажений лосось і картопляні деруни під вершковому соусом. Таке незвичне поєднання компонентів в одній страві, без сумніву, сподобається Вашим рідним. Приготування просте та займає всього одну годину. Продовжувати читання Смажені деруни і філе лосося у вершковому соусі

Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Розтягаї, або традиційні відкриті пиріжки з рибою, широко відомі за межами Росії з давніх-давен. Для іноземців вони були символами Російської імперії, як горілка та ікра, житній хліб та древні билини. Продовжувати читання Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці

Сьогодні пропоную запекти горбушу у духовці. В поєднанні з овочами, ця страва виходить неймовірно смачною й соковитою. “Горбуша по-луганськи” (саме таку назву має цей рецепт) чудово підходить як до святкового столу, так і на кожен день.   Продовжувати читання Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці