Для пісного меню ми підготували на сьогодні просту страву на основі гречаної крупи. Гречка з овочами і смачна, і корисна. Як відомо, гречана крупа добре поєднується як з овочами, так і з іншими бюджетними продуктами. Ми використали цю її властивість в запропонованій пісній страві і в підсумку отримали чудову за смаковими якостями кашу з тушкованою овочевою сумішшю. Продовжувати читання Пісна гречка з овочами – друга страва або гарнір
Категорія рецептів: Гарніри
Запечена картопля в кефірі в духовці – просто, смачно і оригінально
Багато господинь вважають за краще подавати приготовані м’ясні чи рибні страви з картопляним гарніром. Пропоную сьогодні включити в повсякденному меню не звичайну страву. Це буде запечена картопля в кефірі в духовці – дуже смачна і ніжна. Крім картопляних плодів і кефіру для реалізації рецепту знадобиться ще цибуля ріпчаста і зелень. Продовжувати читання Запечена картопля в кефірі в духовці – просто, смачно і оригінально
Картопляне пюре на курячому бульйоні
Смачний апетитний гарнір – невід’ємна складова будь-якого меню. Багато хто любить гарнір з картоплі. Хтось вважає за краще її смажити, хтось запікати, а багатьом подобається легке і ніжне пюре з картоплі. Приготувати його в домашніх умовах можна по-різному. У нашому рецепті ми зробили його з використанням готового курячого бульйону. Продовжувати читання Картопляне пюре на курячому бульйоні
Рис з мексиканською сумішшю на сковороді – смачний пісний гарнір
Для тих, хто дотримується пісних днів, пропонується приготувати рис з мексиканською сумішшю на сковороді. Така готова овочева суміш популярна і затребувана. Вона, як правило, продається в замороженому вигляді в будь-якому супермаркеті. Склад її досить різноманітний. Це можуть бути і шматочки моркви, і горошок зелений, і квасоля двох видів (червона і / або стручкова), і зерна кукурудзи… Продовжувати читання Рис з мексиканською сумішшю на сковороді – смачний пісний гарнір
Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір
Пісне різотто з білим вином – це смачний і пікантний гарнір з золотистими овочами, а в пост – повноцінна, універсальне в подачі страва. Класичне різотто з вином і овочами відмінно підкреслить смак багатьох закусок і овочевих салатів, порадує пікантністю і тонкою винною ноткою в смаку. Щоб в повній мірі відчути чарівний смак справжнього смачного італійського різотто, подавати страву потрібно гарячою. Продовжувати читання Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір
Смажена картопля з сиром на сковороді – смачний картопляний гарнір
Який гарнір, на вашу думку, є, практично, в кожній родині самим затребуваним? Впевнена, що багато хто з вас погодяться, що картопляний. Цей популярний коренеплід піддається смаженню і тушкуванню, варінню і запіканню в духовій шафі. Продовжувати читання Смажена картопля з сиром на сковороді – смачний картопляний гарнір
Рис зі сметаною на сковороді – простий і смачний гарнір з рису
Цей ароматний, яскравий і насичений в смаку рис зі сметаною і зеленню здивує різноманітністю смаків і незвичайним букетом ароматів. Страва готується всього 40 хвилин, а результат перевершує всі очікування! Продовжувати читання Рис зі сметаною на сковороді – простий і смачний гарнір з рису
Цвітна капуста в клярі
Цвітна капуста в клярі – це дуже проста, смачна і корисна страва. В цвітній капусті міститься багато мікроелементів, тому її варто готувати хоча б час від часу. Продовжувати читання Цвітна капуста в клярі
Вівсянка на воді в мультиварці з родзинками, медом і мандарином
Я прихильниця корисних та класичних сніданків, щоб мої рідні зранку відчули приплив енергії. Та є у мене проблема: як рано встати, щоб приготувати повноцінну страву. З появою чудової помічниці — мультиварки це стало надзвичайно просто та швидко. А головне — не потрібно рано вставати, адже тепер я усі інгредієнти закладаю у чашу звечора, виставляю потрібний режим та таймер часу і мультиварка сама зварить сніданок. Продовжувати читання Вівсянка на воді в мультиварці з родзинками, медом і мандарином
Домашня локшина на яйцях, без води
Для того щоб зробити домашню локшину на яйцях і не використовувати для супу або гарніру магазинну, потрібно зовсім мало часу й можна обійтися без особливих кулінарних навичок. Продовжувати читання Домашня локшина на яйцях, без води