В дагестанській національній кухні, як і в кухні інших народів Кавказа, є ситна та смачна страва – халтама. Вона представляє собою кукурудзяні галушки, зварені на запашному бульйоні з баранини. Подається на стіл страва з відвареним баранячим м’ясом і бульйоном. Така собі оригінальна перша страва. Нажаль, я не мала в наявності кукурудзяного борошна, тому приготувала галушки на традиційному пшеничному. Продовжувати читання Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва
Країна рецептів: Кавказька кухня
Уалібах – осетинський пиріг з сиром в духовці
Багато з нас якщо й не куштували, то точно чули про осетинські пироги. На їх батьківщині, в Осетії, вони мають назву Уалібах і є страшенно популярною стравою. Немає жодної осетинської родини, яка б не готувала ці пироги. Продовжувати читання Уалібах – осетинський пиріг з сиром в духовці
Шурпа з яловичини з картоплею, приготовлені вдома
Для прихильників кавказької кухні пропоную популярний сьогодні та дуже легкий у виконанні рецепт супу – шурпа. Продовжувати читання Шурпа з яловичини з картоплею, приготовлені вдома
Домашні осетинські пироги з сиром, м’ясом і картоплею
Осетинські пироги – це гостра і ніжна страва, яка сподобається всім любителям східної кухні. Продовжувати читання Домашні осетинські пироги з сиром, м’ясом і картоплею
Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином
Тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином – це рецепт в «кавказькому стилі», який сподобається любителям Східної кухні. До речі, часто люди ставляться до айви насторожено, адже вона терпка. Але цей плід відкриває дуже цікаві смакові якості після термічної обробки. Продовжувати читання Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином