Полуничний чізкейк без випічки – смачний сирний торт без випікання

Для приготування смачного десерту в домашніх умовах зовсім не обов’язково морочитися з випіканням. Якщо ви шукаєте саме такий рецепт, то рекомендую приготувати ніжний полуничний чізкейк без випічки, так би мовити, варіант приготування сирного торта холодним способом. Продовжувати читання Полуничний чізкейк без випічки – смачний сирний торт без випікання

Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою

Для тих, хто віддає перевагу домашньому хлібу, пропоную незвичний рецепт білого хліба з оригінальною скоринкою. Через особливу техніку під час випікання на його поверхні створюється візерунок, який дуже нагадую леопардові плями. Через ці плями цей хліб так і називають – Леопардовий хліб. У світі він відомий ще як Тигровый хлеб або Голландский хруст – у США, у Нідерландах його називають Tijgerbrood чи то Tijgerbol, а у Великій Британії – Хліб жирафа. Продовжувати читання Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою

Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Рецепт сливового пирога з відомої американської газети Нью Йорк Таймс завоював серця тисяч господинь ще в минулому столітті. Десерт дуже простий в приготуванні, складається з доступних продуктів і готувати його дуже швидко – якихось 40 хвилин, включаючи процес випікання. Продовжувати читання Американський сливовий пиріг з газети New York Times