Сирний чізкейк із пісочним тістом і апельсиновою ноткою

Таке манливе слово «чізкейк» сприймається, як щось недоступне й неможливе. Але заглянувши в глибину таємничості цього кулінарного витвору, тобто детально переглянувши рецепт, стає зрозуміло, що це звичайнісінька сирна запіканка, лише по-іноземному. Смак сирного чізкейка з пісочним тістом, із першого шматочка закохує в себе по-справжньому. Продовжувати читання Сирний чізкейк із пісочним тістом і апельсиновою ноткою

Банановий хлібець в духовці – простий і ароматний

Сьогодні ми з вами приготуємо банановий хлібець.  Цей десерт настільки запашний, що не втрачає свого аромату навіть коли охолоне. Продовжувати читання Банановий хлібець в духовці – простий і ароматний

Сирний чізкейк з абрикосами в домашніх умовах

Як відомо, популярний сьогодні по всьому світі ніжний сирний чізкейк походить з Англії. На батьківщині десерту кожна господиня має свій особливий рецепт приготування цього смачного пирога. Традиційно, цей пісочний пиріг з сиром готується шляхом випікання, але існують також рецепти приготування цього десерту без випічки. Продовжувати читання Сирний чізкейк з абрикосами в домашніх умовах

Прості мафіни з полуницею на кефірі

Є англійський та американський спосіб приготування мафінів. Рецепт легких і соковитих мафінів з полуницею, про який йтиметься далі, є американським «підходом» до цієї випічки. Вони більше нагадують класичні кекси, а англійський варіант, схожий на булочки.
Продовжувати читання Прості мафіни з полуницею на кефірі

Курячі нагетси на сковороді – хрусткі та смачні

Пропоную вашій увазі рецепт простої та смачної закуски, яку можна легко приготувати з курячої грудки – золотисті курячі нагетси з хрусткою скоринкою.
Продовжувати читання Курячі нагетси на сковороді – хрусткі та смачні

Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів

Цей простий американський рецепт здатен полонити серця всіх, хто вперше спробує, замісити унікальне солодке дріжджове листкове тісто, що має ванільний аромат.

Продовжувати читання Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів

Пуффмаффіни – булочки з листкового дріжджового тіста своїми руками

Пуффмаффіни є гібридом слойки та мафінів. Це булочки з листкового дріжджового тіста з цукровим прошарком та неабияким смаком. Випічка готується в формі для мафінів. Продовжувати читання Пуффмаффіни – булочки з листкового дріжджового тіста своїми руками

Булочки крафіни – оригінальний американський гібрид мафінів і круасанів

Всім знайома, й для декого є навіть улюбленою, випічка, що називається мафіни. Це маленькі круглі напівбулочки-напівкексики. Їх дуже давно придумали англійці. Також багатьом подобаються круасани – кренделі з листкового тіста, які вперше спекли французи теж багато років назад. Продовжувати читання Булочки крафіни – оригінальний американський гібрид мафінів і круасанів

Полуничний чізкейк без випічки – смачний сирний торт без випікання

Для приготування смачного десерту в домашніх умовах зовсім не обов’язково морочитися з випіканням. Якщо ви шукаєте саме такий рецепт, то рекомендую приготувати ніжний полуничний чізкейк без випічки, так би мовити, варіант приготування сирного торта холодним способом. Продовжувати читання Полуничний чізкейк без випічки – смачний сирний торт без випікання

Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою

Для тих, хто віддає перевагу домашньому хлібу, пропоную незвичний рецепт білого хліба з оригінальною скоринкою. Через особливу техніку під час випікання на його поверхні створюється візерунок, який дуже нагадую леопардові плями. Через ці плями цей хліб так і називають – Леопардовий хліб. У світі він відомий ще як Тигровый хлеб або Голландский хруст – у США, у Нідерландах його називають Tijgerbrood чи то Tijgerbol, а у Великій Британії – Хліб жирафа. Продовжувати читання Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою