Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо

Шанувальники смачної випічки добре знайомі з віденським штруделем. Цей десерт родом з Австрії готується з прісного витяжного тіста з начинкою із яблуками, вишнями та сиром. Рецепт смачного хрусткого рулету поступово розійшовся по всьому світу в різних варіаціях, тому сьогодні можна зустріти штруделі і з листкового тіста, і з різноманітними несолодкими начинками (м’ясом, рибою чи яйцями). Продовжувати читання Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо

Найсмачніший штрудель з вишнею та витяжне тісто для штруделя

Сьогодні в мене грандіозні плани – приготувати класичну віденську випічку – штрудель з вишнями. Тут я наочно продемонструю процес приготування найсмачнішого витяжного тіста на покроково зроблених фото та поділюся з вами секретом правильного розтягування (розкачування) тіста для штруделів. Продовжувати читання Найсмачніший штрудель з вишнею та витяжне тісто для штруделя

Домашній віденський пиріг з вишнею в желе – пісочний тарт

Знамениті на весь світ відкриті пісочні віденські пироги – це смачна випічка з ягодами на основі м’якого пісочного тіста. Я також спробувала в домашніх умовах приготувати таку вишукану випічку, додавши у пісочну основу консервовані у власному соку вишні під желейною заливкою. Готовий десерт перевершив усі сподівання. Продовжувати читання Домашній віденський пиріг з вишнею в желе – пісочний тарт

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Шніцель з капусти з начинкою з овочів і сиру – це австрійський традиційний рецепт. Але ми пропонуємо вам трохи змінений варіант, в якому крім сиру додаються ще і овочі в вигляді ікри. Продовжувати читання Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Яблучний штрудель із бездріжджового тіста – смачний класичний віденський десерт

Яблучний штрудель (англ. Apple strudel) один з класичних десертів, який повинен вміти робити кожен більш-менш досвідчений кулінар. Пропоную вам рецепт чудового віденського десерту (Apfelstrudel), який я відкрила для себе на штрудель-шоу у Відні. Класичний рецепт яблучної випічки достатньо простий, але складності можуть бути на етапі роботи з тістом.  Нам знадобиться прісне, так зване, витяжне тісто філо. Його треба буде зробити дуже тонким, майже прозорим.  Продовжувати читання Яблучний штрудель із бездріжджового тіста – смачний класичний віденський десерт