Баклажани по-алжирськи – це запечені в духовці баклажани, фаршировані фаршем, з сиром, помідорами і волоськими горіхами. Страва нескладна за технологією приготування, але дуже поживна та смачна. Продовжувати читання Запечені баклажани фаршировані фаршем, з сиром і помідорами
Країна рецептів: Арабська кухня
Арабський салат Табуле з булгуром
В арабській кухні найпопулярнішим салатом є «Табуле», який ідеально підходить до усіх м’ясних страв. Його люблять вегетаріанці та люди, що дотримуються посту.
Продовжувати читання Арабський салат Табуле з булгуром
Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою та овочами
Шаурма є чудовою закускою. Вона має дуже насичений смак і може «складатися» з різноманітних компонентів. Варто спробувати приготувати цю страву в домашніх умовах за простим рецептом із копченою ковбасою. Завдяки такій начинці, закуска має пікантніший смак.
Продовжувати читання Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою та овочами