Глінтвейн є надзвичайно популярним зимовим напоєм у країнах Європи. Перші рецепти були відомі ще в Стародавньому Римі. Цей ароматний напій не лише чудово підіймає настрій, а й має цілющі властивості. Глінтвейн допомагає протистояти інфекціям та вірусам, сприяє швидшому видужанню та підвищенню імунітету. Проте не рекомендую ним зловживати 🙂 Продовжувати читання Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею
Країна рецептів: Німецька кухня
Смачні традиційні страви та рецепти німецької кухні знайдете на цій сторінці сайта. Німецька кухня – бере свій початок від часів древніх германців, які мешкали тут ще за часів Римської імперії. Традиційна кулінарія у Німеччині не однорідна, кожен регіон має свої традиції та особливості. Національна німецька кухня є простою, готується багато м’ясних, рибних, борошняних та овочевих страв. Німці надають перевагу не дуже гострій їжі, приправи та прянощі вживають помірно. Обирайте кращі рецепти німецької кухні та своїми руками готуйте в домашніх умовах прості та смачні страви по-німецьки.
Пампушки в духовці з м’ясом і грибами – оригінальна страва
У німецькій кухні є незвичайний рецепт простих в приготуванні й дуже смачних пампушок у духовці з м’ясом і грибами. Продовжувати читання Пампушки в духовці з м’ясом і грибами – оригінальна страва
Смачні пампушки в духовці з м’ясом і підливою
Сьогодні пропоную разом зі мною зробити такий простий, але в той же час цікавий, рецепт ароматних і дуже смачних пампушок. Продовжувати читання Смачні пампушки в духовці з м’ясом і підливою
Домашній гамбургер з котлетою і сиром
Дуже просто приготувати смачні гамбургери з соковитою котлеткою всередині для вечірки з друзями. На додаток до таких бутербродів можна окремо приготувати картоплю фрі. Але це, так би мовити, вже на ваш розсуд. Продовжувати читання Домашній гамбургер з котлетою і сиром
Національна німецька кухня: особливості, рецепти та традиційні страви німецької кухні
Треба сказати, що німецька кухня почала формуватись ще древніми германцями за часів Римської імперії. Її можна охарактеризувати такими словами як проста та ситна. Зверніть увагу, що в жодній з кухонь світу ви не знайдете таку кількість різноманітних бутербродів, як у німецькій кухні. З чим тільки німці не готують їх: з маслом і твердим сиром, з сиром та сирковою масою, з рибою, ікрою та морепродуктами, з м’ясними делікатесами та зеленню… в якості основи, зазвичай, використовують житній або пшеничний хліб, хрусткі хлібці.
Бульйон з рисом і помідорами
Рисовий суп по цьому рецепту можна приготувати, коли супи з картоплею вже набридли і хочеться чогось іншого. Цей суп з рисом і помідорами в німецькій кухні прийнято варити на м’ясному бульйоні.
Кістковий бульйон по-німецьки
В оригіналі, цей рецепт називається “Кістковий бульйон по-німецьки”, але я б його назвала “Суп на бульйоні, з капустою і сосискою”. А яку назву цій першій страві німецької кухні дали б ви? Пишіть в коментах, після того як приготуєте і спробуєте смачний супчик.
Прозорий бульйон з омлетом
З смачного і поживного прозорого м’ясного бульйону в з’єднанні з ніжним омлетом виходить корисний і відновлюючий сили суп. У такому поєднанні рецепт першої страви характерний для німецької кухні.