Для того щоб ситно наготувати рідних ввечері, можна запропонувати їм смачну, пікантну та ароматну курку з ананасами та перцем, доповнену солодкою консервованою кукурудзою. Ця страва запозичена з китайської кухні. Крім ананасів до такої курятини гарно підійдуть манго, кисле яблуко, груша та, навіть, ягоди (кизилу, барбарису чи ялівцю). Продовжувати читання Курка з ананасами та перцем чилі або куряче філе по-китайськи
Країна рецептів: Китайська кухня
Китайські мьензи – м’ясні кульки по-китайськи у фритюрі
Любителям східної кухні хочу запропонувати рецепт смачної та ситної китайської м’ясної закуски під назвою мьензи. Продовжувати читання Китайські мьензи – м’ясні кульки по-китайськи у фритюрі
Правильний розсипчастий рис на гарнір по-китайськи
В Азії рис – це одна з улюблених страв. Тому якщо ви хочете приготувати цей гарнір смачно та правильно – пропонуємо рецепт розсипчастого рису по-китайськи. Продовжувати читання Правильний розсипчастий рис на гарнір по-китайськи
Шалено смачні китайські коржі з м’ясом і цибулею
Всім відомо, що китайці є великими витівниками. Їм вдається приготувати щось цілком їстівне з усього, що росте, ходить, плаває, літає і, навіть, повзає. Продовжувати читання Шалено смачні китайські коржі з м’ясом і цибулею
Розсипчастий рис з м’ясом по-китайськи на сковороді
Цей рецепт дуже сподобається любителям Азійської кухні. Тому якщо ви та ваші близькі саме такими і є – готуйте розсипчастий рис з м’ясом по-китайськи на сковороді. Продовжувати читання Розсипчастий рис з м’ясом по-китайськи на сковороді
Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі – курка Три Склянки або курка Сань Бей
Азійська кухня сьогодні є трендовою. Саме тому пропонуємо вам приготувати нестандартну страву – Курка Сан Бей або Курка Три Склянки. Це цікава і смачна їжа, яка сподобається поціновувачам Східних страв. Продовжувати читання Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі – курка Три Склянки або курка Сань Бей
Свинина в кисло-солодкому соусі запечена в духовці по-китайськи – соковита і смачна
Така ароматна і соковита свинина в кисло-солодкому соусі прикрасить святкове застілля і стане відмінним доповненням до вечері чи обіда. Запечене у фользі м’ясо по-китайськи виходить рум’яним і неймовірно апетитним. Продовжувати читання Свинина в кисло-солодкому соусі запечена в духовці по-китайськи – соковита і смачна