Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Майже кожен день перед господинями постає питання: «Що смачненького приготувати на обід? Щоб і швидко, і ситно?» На такий випадок пропоную свій улюблений варіант – рисовий суп з фрикадельками, приготований в мультиварці. Страва виходить наваристою, з насиченим смаком. Запропонований рецепт дуже простий в реалізації, до того ж, можна прискорити приготування супу за допомогою мультиварки. Продовжувати читання Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Ароматний пісний грибний суп домашнього приготування – швидкий варіант ситної першої страви для заклопотаних господинь. Рецепт приготування супу з печерицями дуже простий та вимагає мінімум часу на реалізацію. Тож, якщо вам потрібно швидко нагодувати родину, то раджу скористатися моїм детальним рецептом страви з покроково зробленими фото процесу приготування. Продовжувати читання Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

М’ясний суп з фаршем і галушками

Пропонуємо вам м’ясний суп з фаршем і галушками з борошна і яйця. Це проста страва, яку можна приготувати досить швидко і смачно. Продовжувати читання М’ясний суп з фаршем і галушками

Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Незвичайний гороховий суп в мультиварці: з картоплею, м’ясом-фаршем і консервованим зеленим горошком

Пропонуємо вам оригінальний рецепт горохового супу, який сподобається навіть тим, хто не дуже його любить. Він готується з консервованого горошку з фаршем в мультиварці. Продовжувати читання Незвичайний гороховий суп в мультиварці: з картоплею, м’ясом-фаршем і консервованим зеленим горошком

Простий гречаний суп на курячому бульйоні

Гречаний суп на курячому бульйоні – це проста, дієтична і дуже смачна страва. Продовжувати читання Простий гречаний суп на курячому бульйоні