Відмінна основа для смачного торта – ніжний та повітряний білий ванільний бісквіт. Достатньо здобрити коржі збитими вершками або іншим улюбленим кремом, додати шматочки фруктів чи горіхи – і такий домашній торт здатний задовольнити смаки самих вибагливих гурманів. Продовжувати читання Ванільний бісквіт на олії та окропі чи то шифоновий бісквіт на окропі
Категорія рецептів: Бісквітні коржі
Класичний бісквіт – це рідке, легке та пухке пористе тісто, яке традиційно готують з трьох інгредієнтів: яєць, цукру та борошна. Шляхом додавання різних складових, утворилось багато інших різновидів бісквіту. Високий та пишний бісквіт ділять на більш тонкі бісквітні коржі, з яких і формують у подальшому бісквітний торт.
Класичний бісквіт в мультиварці – простий та пишний
Я дуже люблю класичні рецепти за те, що вони надійні, перевірені часом і досвідом. Запропонований в цьому рецепті класичний бісквіт вийде завжди і у всіх, навіть, в мультиварці. Саме в цьому сучасному пристрої я вирішила приготувати його сьогодні. Головне, чітко дотримуйтесь рекомендацій викладений в рецепті. Продовжувати читання Класичний бісквіт в мультиварці – простий та пишний
Двоколірний бісквіт Мармуровий в мультиварці
Класичний білий бісквіт та бісквіт шоколадний – це смачно, але вже звично. А якщо поєднати їх разом? Пропоную сьогодні спекти в мультиварці двоколірний бісквіт Мармуровий. Він отримав таку назву завдяки своєму незвичайному забарвленню. Виходить він оригінальній на вигляд, надзвичайно смачний, а готувати його дуже просто. Продовжувати читання Двоколірний бісквіт Мармуровий в мультиварці
Бісквіт на консервованих яблуках – пишний та високий
Дізнавшись, як легко приготувати пишний бісквіт на пюре з консервованих яблук, я поспішила сама випробувати рецепт. Я чітко слідувала всім рекомендаціям, вказаним в оригінальному рецепті, і у мене все вийшло. Єдине, що мені довелося змінити, час випікання. Бісквіт на консервованих яблуках вийшов м’який, пишний і з яблучним ароматом. Я його добре остудила і загорнула в плівку. Він зберіг свою свіжість і пишність і через 4 доби. Продовжувати читання Бісквіт на консервованих яблуках – пишний та високий
Бісквіт для рулету на кефірі та олії – тонкий еластичний бісквіт Червоний оксамит
Я вже ділилася з вами рецептом високого червоного бісквіту для торта Червоний оксамит та бісквітного торта з мусовим кремом. Крім згаданого високого бісквіта для торта я ще часто печу тонкий та еластичний червоний бісквіт для рулету на кефірі та олії. Його технологія приготування відрізняється від того, що печу для торта. Продовжувати читання Бісквіт для рулету на кефірі та олії – тонкий еластичний бісквіт Червоний оксамит
Шоколадний бісквіт з какао-порошком – простий та пишний
Простий у приготуванні смачний та високий шоколадний бісквіт з какао – це саме той рецепт, який повинна мати у своїй кулінарній книзі кожна господиня. Адже ніжний та пишний за структурою шоколадний бісквіт – це ідеальна основа для вишуканого шоколадного торта. Отже, приготування шоколадного бісквіту починається з обрання рецепту та з розуміння того, що саме потрібно запасти для такої випічки. Продовжувати читання Шоколадний бісквіт з какао-порошком – простий та пишний
Маковий бісквіт без яєць на кефірі або сметані – вегетаріанський, пишний та смачний
Рецепт бісквіта з маком, який готується без використання яєць, повинен бути в арсеналі будь-якої господині. Адже, солоденького може захотітися в пост або можуть прийти в гості люди, які не їдять яйця. Ось тут і стане в нагоді цей простий домашній рецепт – вегетаріанський маковий бісквіт без яєць на кефірі або сметані. Продовжувати читання Маковий бісквіт без яєць на кефірі або сметані – вегетаріанський, пишний та смачний
Шоколадний бісквіт на кефірі для торта Полунична поляна, Брауні та інших домашніх десертів
Яйця і цукор – основа класичного бісквіта. Але по таким рецептам бісквітний корж виходить ніби сухий і потребує додаткового просочення сиропом. Зазвичай, тільки з просоченням з класичних бісквітів виходять надзвичайно смачні торти. А такий шоколадний бісквіт на кефірі, який я сьогодні хочу запропонувати, завжди виходить, так би мовити, мокрий чи то вологий. Продовжувати читання Шоколадний бісквіт на кефірі для торта Полунична поляна, Брауні та інших домашніх десертів
Бісквіт на гарячому молоці з сиром маскарпоне чи рікоттою – пишний та смачний
Сьогодні я приготувала пишний бісквіт на гарячому молоці з вершковим сиром і поспішаю поділитись цим рецептом. Його приготування потребує часу та уваги, але смак і якість гідні того, щоб повозитись з ним. Головне, дотримуватись усіх наведених в описі рекомендацій і смачний високий бісквіт незабаром з’явиться на вашому столі. Докладний рецепт з покроково зробленим фото-описом допоможе вам самостійно повторити його приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Бісквіт на гарячому молоці з сиром маскарпоне чи рікоттою – пишний та смачний
Шоколадний бісквіт в мультиварці – простий, пишний та вологий
Дуже багато тортів готуються на основі бісквіта. До бісквітних коржів досить додати крем, придумати прикрасу і десерт вже можна подавати до столу. Я люблю дуже шоколад, тому, шоколадні бісквіти стали моїми улюбленими. Сьогодні спекла простий і смачний шоколадний бісквіт в мультиварці. Це буде, так званий, шифоновий бісквіт на вершковому маслі. Готовий випечений корж виходить смачний, пишний та вологий (такий, що не потребує додаткового просочення). Продовжувати читання Шоколадний бісквіт в мультиварці – простий, пишний та вологий