Запечені крила індички в імбирно-медовому маринаді

Якщо відстежити відмінності між національними кухнями, то можна побачити одну з закономірностей: вони різняться між собою не продуктами, а прянощами, які додаються до тієї чи іншої страви. Ця стаття розкриє секрети приготування крил індички так, як заведено робити в Південно-Східній Азії. Продовжувати читання Запечені крила індички в імбирно-медовому маринаді

Прісні коржики з зеленою цибулею та зеленню на сковороді

Щоб почастувати рідних смачними та корисними коржиками, достатньо лише замісити прісне бездріжджове тісто з цільнозернового борошна, додати трохи свіжої зелені та обсмажити вироби на сковороді. Робиться це вельми просто та швидко. Приготувати на власній кухні ці корисні прісні коржики з зеленою цибулею та зеленню вам допоможе мій рецепт з покроково зробленими фото. Продовжувати читання Прісні коржики з зеленою цибулею та зеленню на сковороді

Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Хумус з кедровими горішками – це проста та ситна закуска, яка чудово смакує з лавашем або чорним чи білим хлібом. Продовжувати читання Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Хрусткі чебуреки з сиром і зеленню на сухій сковороді смажені без олії

Гадаю, я не помилюся, якщо скажу, що соковиті та хрусткі чебуреки люблять геть усі. Шанувальники цієї страви можуть обрати начинку собі за смаком: з м’ясом, сиром, зеленню та іншими продуктами. Але захоплення цією смачною випічкою може згубно вплинути на стрункість фігури. Щоб талія залишилася тонкою, а ви насолоджувались улюбленим смаком, скористайтесь моїм рецептом дієтичних чебуреків, які у кримських татар мають окрему назву – янтикі.  Продовжувати читання Хрусткі чебуреки з сиром і зеленню на сухій сковороді смажені без олії

Смачний шафрановий хумус з нуту з часником

Хумус – це цікава східна страва, яка легко готується, адже для неї треба тільки горох нут, кунжутна паста тахіні і різні спеції. Продовжувати читання Смачний шафрановий хумус з нуту з часником

Кунжутна паста тахіні

Тахіні (тахина, сезамова паста) – це паста, яка виготовляється на основі кунжутного насіння. Її батьківщина – Близький Схід. Вона використовується для приготування багатьох страв, тому вам варто знати, як самостійно зробити таку пасту. Продовжувати читання Кунжутна паста тахіні