Хрусткі чебуреки з сиром і зеленню на сухій сковороді смажені без олії

Гадаю, я не помилюся, якщо скажу, що соковиті та хрусткі чебуреки люблять геть усі. Шанувальники цієї страви можуть обрати начинку собі за смаком: з м’ясом, сиром, зеленню та іншими продуктами. Але захоплення цією смачною випічкою може згубно вплинути на стрункість фігури. Щоб талія залишилася тонкою, а ви насолоджувались улюбленим смаком, скористайтесь моїм рецептом дієтичних чебуреків, які у кримських татар мають окрему назву – янтикі.  Продовжувати читання Хрусткі чебуреки з сиром і зеленню на сухій сковороді смажені без олії

Смачний шафрановий хумус з нуту з часником

Хумус – це цікава східна страва, яка легко готується, адже для неї треба тільки горох нут, кунжутна паста тахіні і різні спеції. Продовжувати читання Смачний шафрановий хумус з нуту з часником

Кунжутна паста тахіні

Тахіні (тахина, сезамова паста) – це паста, яка виготовляється на основі кунжутного насіння. Її батьківщина – Близький Схід. Вона використовується для приготування багатьох страв, тому вам варто знати, як самостійно зробити таку пасту. Продовжувати читання Кунжутна паста тахіні