Масляний крем з цукровим сиропом для прикрашання тортів, що добре тримає форму

Цей масляний крем з цукровим сиропом є одним з тих, які називають основний. Поєднавши його з додатковими компонентами, ароматизаторами або харчовими барвниками, ви легко та просто отримаєте той колір чи смак, який вам потрібен. Таким чином, на його основі дуже швидко можна отримати найрізноманітніші та різнокольорові масляні креми, які відмінно підходять не просто для для промащування коржів, але і для  декорування тортів і тістечок.

Продовжувати читання Масляний крем з цукровим сиропом для прикрашання тортів, що добре тримає форму

Заварний білковий крем для тортів без желатину – італійська меренга

Правильно приготовлений смачний заварний білковий крем є одним з улюблених кремів кондитерів в усьому світі. Серед кондитерів він більш відомий під назвою – італійська меренга. Повітряний, легкий, гарно тримає форму і добре взаємодіє з усіма харчовим ароматизаторами і барвниками. А отже, його використовують не тільки для перекладання коржів чи наповнення тістечок, але і для оформлення тортів та десерті, також, це основа для приготування різноманітного домашнього зефіруПродовжувати читання Заварний білковий крем для тортів без желатину – італійська меренга

Кондитерські креми для тортів – які є види кремів для солодких домашніх десертів

Смачний солодкий крем – це невід’ємна частина будь-якого тора. Тому, цій важливій частині солодкої випічки всі кондитери приділяють особливу увагу. Смачні кондитерські креми для тортів готують на різній основі: з вершкового масла, вершків, сметани, різних видів сиру і навіть соків. Як добавки використовується молоко, яйця, шоколад, какао, різні джеми та варення, ароматичні добавки і т.п. Продовжувати читання Кондитерські креми для тортів – які є види кремів для солодких домашніх десертів

Білковий крем для торта – як правильно збити білки з цукром

Цей білковий крем із сирих білків курячих яєць є основою цілого ряду різних підвидів. Його кулінари так і називають: основний або сирий білковий крем. Використовують його, наприклад, для створення домашнього зефіру, випікання безе, ним покривають різні паски та кекси, з нього печуть коржі, як, наприклад, для знаменитого Київського торта. Для перекладання тортів таки сирий білковий крем використовується рідко, бо швидко втрачає свій об’єм і форму. Продовжувати читання Білковий крем для торта – як правильно збити білки з цукром

Основний масляний крем зі згущонкою для тортів та тістечок

Смачний та простий у приготуванні крем із згущеного молока і масла – один з найбільш поширених в застосуванні домашніх кремів. Він входить до п’ятірки масляних кремів які називають “основний”. Його можна назвати і універсальним. Адже масляний крем зі згущонкою частіше за інші використовують для промащення коржів тортів, а також для їх прикраси і декору. Продовжувати читання Основний масляний крем зі згущонкою для тортів та тістечок

Домашній зефір з варення і желатину чи білковий крем з желатином і джемом для торта

Цей рецепт сміливо можна віднести до розряду “два в одному”. “Чому?” – запитаєте ви. Та тому, що якщо ви знаєте як зробити білковий крем з желатином для торта, то гарантовано зможете приготувати і зефір в домашніх умовах. Зефір – це смачний десерт з тривалою історією, що починається в Древній Греції. Домашній зефір любимо і зараз за ніжність, легкість. Назва цих ласощів дуже точно відповідає його суті: «зефір» означає «вітер». Продовжувати читання Домашній зефір з варення і желатину чи білковий крем з желатином і джемом для торта

Крем франжіпан – масляний мигдальний крем для торта та інших десертів

Такий смачний мигдальний крем на масляній основі у Франції називають франжіпан. Він по праву вважається одним з самих вишуканих варіантів приготування горіхових кремів. Такий масляний мигдальний крем давно і міцно увійшов в наше життя і користується заслуженою популярністю не тільки серед домашніх кондитерів. А хіба ж може бути інакше? Адже класичний французький крем франжіпан приготувати в домашніх умовах дуже просто, та при цьому, він є одним з найсмачніших серед величезної кількості своїх «побратимів». Продовжувати читання Крем франжіпан – масляний мигдальний крем для торта та інших десертів

Масляно-горіховий крем для торта чи тістечок – простий та смачний

Запропонований тут масляно-горіховий крем, зроблено на основі волоських горіхів. В моїй родині його впевнено можна назвати улюбленим всіма. Він підходить для тортів з різними коржами: як для бісквітних, так і для пісочних, медових чи білкових. Зауважу, що приготування смачного масляного крему з горіхами за цим рецептом дозволяє використання різних видів горіхів. Продовжувати читання Масляно-горіховий крем для торта чи тістечок – простий та смачний

Домашній яблучний зефір з желатином чи то заварний білково-яблучний крем для торта

Приготувати цей смачний та ніжний заварний білковий крем з желатином з яблук в домашніх умовах зможе кожен, якщо освоїть цей рецепт та технологію приготування. А розібравшись з нехитрими особливостями, крім оригінального фруктового крему для торта ви навчитеся готувати ще і дієтичний домашній яблучний зефір з желатином. Продовжувати читання Домашній яблучний зефір з желатином чи то заварний білково-яблучний крем для торта

Крем Шарлотт класичний – масляний заварний крем без муки і крохмалю для торта та десертів

Крем Шарлотт, так називають класичний масляно-заварний крем для торта до складу якого входять молоко, цукор, яйце. Його приготування просте і його в домашніх умовах до снаги зробити, навіть, кулінарам початківцям. Такий смачний масляний заварний крем, що носить гарне жіноче ім’я, використовують для приготування багатьох видів кондитерських виробів. Густий, блискучий, легкий і повітряний – він добре тримає форму, а отже, гарно прикрасить домашній торт, десерт і будь-яку іншу солодку страву, додавши неповторного та своєрідного смаку. Продовжувати читання Крем Шарлотт класичний – масляний заварний крем без муки і крохмалю для торта та десертів