Домашні суші-роли з крабовими паличками і червоною рибою

Суші-роли – це найпопулярніша страва Японської кухні. Всі ми звикли замовляти роли в ресторанах, але їх досить просто зробити самостійно. Достатньо знати певні нюанси та правильні інгредієнти. Тому пропонуємо вам рецепт ролів з крабовими паличками і червоною рибою.
Продовжувати читання Домашні суші-роли з крабовими паличками і червоною рибою

Смачна юшка зі щучих голів і хвоста з рисом в мультиварці

Напевно всі господині знають, що уха зі щучих голів і хвоста виходить неймовірно смачною, наваристою та ситною. Продовжувати читання Смачна юшка зі щучих голів і хвоста з рисом в мультиварці

Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами

У цьому рецепті розповім як камбалу, в будь-якому випадку – смачну ароматну рибку, приготувати нетрадиційно. Тобто, у нас не буде нудна камбала в духовці або смажена на сковороді. Продовжувати читання Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами

Дуже смачна солона горбуша пряного посолу

Горбуша – смачна і, відносно, недорога риба. Красиве червоне м’ясо відрізняється ніжністю, але саме по собі не жирне. Тому, смажена або запечена риба може вийти надмірно сухою. Інша справа солона горбуша. Продовжувати читання Дуже смачна солона горбуша пряного посолу

Смачні рибні котлети з тріски

Тріска – це недорога рибка, в якій велика кількість вітамінів та корисних жирів Омега-3. Через це її варто вводити в раціон харчування. Тому пропонуємо вам зробити з тріски котлетки. Така страва буде доречна в повсякденному меню, не потребує багато часу для приготування і робиться з інгредієнтів, що є в кожному домі. Продовжувати читання Смачні рибні котлети з тріски

Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Пудинг з риби в багеті – це дуже проста і дуже популярна польська страва. На її приготування не доведеться витрачати більше 60-ти хвилин. А результат вийде просто божественний. Продовжувати читання Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Рибний пиріг з дріжджового листкового тіста

Рибний пиріг – це дуже смачна страва, якій завжди знайдеться місце на святковому столі. Так, щоб його приготувати, вам треба буде витратити трохи часу. Але результат вийде настільки смачним, що ви ніколи не пожалкуєте про те, що попрацювали над таким пирогом пару годин. Продовжувати читання Рибний пиріг з дріжджового листкового тіста

Смачний в’ялений пеленгас в домашніх умовах

Це дуже простий і смачний рецепт, який обов’язково сподобається любителям рибки. Для його приготування вам не знадобиться нічого особливого, а страва вийде просто чудовою. Продовжувати читання Смачний в’ялений пеленгас в домашніх умовах

Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Голубці можна робити з різною начинкою. Один з цікавих видів цієї страви – голубці з рисом та рибою. Саме їх рецептом ми зараз і поділимося.  Продовжувати читання Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі

Скумбрія – риба унікальна: доступна, ніжна, багата легко засвоюваним білком і ненасиченими жирними кислотами. Продовжувати читання Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі