Запечена в духовці картопля під сирним соусом по-франузьки – картопля Гратен

Сьогодні хочу познайомити вас із популярною у Франції стравою – картоплею гратен. Це запечена в духовці картопля під сирним соусом. В соус додаються ще і вершки, грибний порошок та яйця. В цій смачній страві гармонійно поєднуються всі смаки: картоплі та грибів, ніжних вершків, яєць та сиру.
Продовжувати читання Запечена в духовці картопля під сирним соусом по-франузьки – картопля Гратен

Тушкована риба бротола з овочами під майонезом

Бротола – маловідома широкому загалу, але дуже смачна морська риба з ніжним білим м’ясом. Варіантів її приготування є різні: можна просто обсмажити шматочки на сковороді, а можна тушкувати з овочами, томатним соусом чи з майонезом.
Продовжувати читання Тушкована риба бротола з овочами під майонезом

Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Пудинг з риби в багеті – це дуже проста і дуже популярна польська страва. На її приготування не доведеться витрачати більше 60-ти хвилин. А результат вийде просто божественний. Продовжувати читання Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Рибний суп з фрикадельками з риби по-польськи

Мабуть кожна друга господиня стикалася с тим, що родина протестує проти приготування рибного супу лише тому, що не хоче розбирати в тарілках корисну та смачну, але неймовірно кістляву рибу. Спеціально для таких випадків пропоную оригінальний рецепт – рибний суп з фрикадельками з риби по-польськи. Технологія приготування такова, що позбавить їдоків необхідності неприємного розбору кісточок. Продовжувати читання Рибний суп з фрикадельками з риби по-польськи

Національна польська кухня: особливості, рецепти та традиційні страви польської кухні

Національна польська кухня гармонійно поєднала в собі смаки та традиції приготування слов’янських народів з єврейською кухнею та кулінарними особливостями своїх сусідів. Однако, історично склалось так, що технологія приготування і набір продуктів більшості страв польської кухні дуже схожі на традиції, що існують в більшості слов’янських кухонь.
Продовжувати читання Національна польська кухня: особливості, рецепти та традиційні страви польської кухні

Огірковий суп – смачний літній холодний суп

Перед тим як почати опис рецепта хочеться відзначити, що цей рецепт огіркового супу по-польськи відмінно підходить для літньої спеки, для представниць прекрасної половини бажаючих схуднення. Приготовлений на овочевому відварі, він прекрасно наситить організм вітамінами. Ну а тепер сам рецепт.

Продовжувати читання Огірковий суп – смачний літній холодний суп

Суп з пива або пивний суп по-польськи

“Як зробити суп з пива? Невже такий існує” – запитаєте ви. Так, виявляється, що пивний суп це не така вже й рідкість, а рецепт його приготування досить простий. Така перша страва буває не тільки шведською або баварською …, її люблять варити і в Польщі. Пропонуємо тут польський рецепт приготування сирного супу з пивом.

Продовжувати читання Суп з пива або пивний суп по-польськи