Традиційний єврейський форшмак – це смачна закуска, яка готується з солоної риби. І зараз ми розкажемо вам один з класичних рецептів її приготування. Продовжувати читання Домашній форшмак з тюльки, з картоплею і яйцем
Країна рецептів: Єврейська кухня
Маца з яйцями і молоком чи то преженіца – традиційна страва на Песах
Традиційно кулінарним символом свята Песах (єврейської Пасхи) вважається маца – прісний бездріжджовий хліб, що за щільністю нагадує тверду вафлю.
Продовжувати читання Маца з яйцями і молоком чи то преженіца – традиційна страва на Песах
Єврейська яєчня шакшука – ідеальна страва на сніданок чи вечерю
Презентована сьогодні ізраїльська або єврейська шакшука стане хорошим варіантом гарячої закуски або повноцінною другою стравою для будь-якого, в тому числі і для пісного, меню. Продовжувати читання Єврейська яєчня шакшука – ідеальна страва на сніданок чи вечерю