Манти вважаються родичами пельменів, тільки розміром вони побільші і готуються на пару в пароварці або мультиварці. Начинку для тіста можна приготувати різну, наприклад, в нашому рецепті ми готуємо манти з м’ясом і картоплею. Картопля сира, а фарш накрутили з курячої грудки, але можна взяти і будь-який інший фарш (змішаний, зі свинини і з яловичини). Продовжувати читання Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто
Країна рецептів: Узбецька кухня
Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці
Східна кухня відрізняється особливим смаком та гармонійним поєднанням компонентів страв. Традиційно, м’ясні страви готуються з жирних сортів м’яса, однак, його жирність сповна компенсується великою кількістю овочів. До того ж, у східних кухнях для приготування використовуються особливі технології, такі як тривале тушкування або томління в казані, що максимально зберігає всю вітамінно-мінеральну користь продуктів. Продовжувати читання Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці
Узбецькі коржики в духовці або патир узбецький із кунжутом
Смачні коржі є улюбленою випічкою багатьох господинь в усіх країнах світу. В італійців такий домашній хліб із начинкою заведено називати фокаччею або піцою. На Близькому Сході й Кавказі печуть лаваші, індійська кухня пропонує свій варіант коржів, що називаються чапаті. Продовжувати читання Узбецькі коржики в духовці або патир узбецький із кунжутом
Гарячі бутерброди з сиром із узбецького коржа
Кожній господині варто взяти на замітку рецепт чудової гарячої закуски, що готується всього за 10 хвилин. Такий оригінальний гарячий бутерброд із сиром з узбецького коржа виходить дуже смачним і ситним. Продовжувати читання Гарячі бутерброди з сиром із узбецького коржа
Плов з куркумою зі свинини на сковороді – дуже яскравий та смачний
В рейтингу моїх улюблених страв перше місце посідає плов. Існує маса рецептів приготування цієї смакоти із рису. Страву можна готувати не лише з додаванням різних інгредієнтів, а ще й різними способами. Наприклад, для сніданку можна сміливо обсмажувати інгредієнти та готувати плов на сковороді. А от на вечерю краще приготувати плов в мультиварці, без смаження. При такому приготуванні вийде трохи легший для травлення варіант. Я сьогодні готую смачний та яскравий плов з куркумою зі свинини на сковороді. Продовжувати читання Плов з куркумою зі свинини на сковороді – дуже яскравий та смачний
Узбецька самса з листкового тіста або пиріжки з м’ясом
Самса – це смачна азійська страва, яка з’явилася ще 2 тисячоліття тому. Вона стала популярною у багатьох країнах, і зараз ми пропонуємо рецепт узбецької самси з м’ясом. Продовжувати читання Узбецька самса з листкового тіста або пиріжки з м’ясом