Смачні карасі в сметані запечені в духовці

Існує безліч рецептів приготування риби, але на особливу увагу заслуговує риба, запечена в духовці, тому що вона має неабиякий смак і не втрачає значну кількість корисних елементів. А ще важливо, що не обов’язково надавати перевагу дорогим сортам. Продовжувати читання Смачні карасі в сметані запечені в духовці

Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Запечені печериці з баклажанами та сиром – це дуже смачно. Існує багато способів приготування запечених грибів. Ця стаття присвячена рецепту фаршированих шампіньйонів з шинкою та сиром під винним соусом, що має більш святковий характер.

Продовжувати читання Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Червоний морський окунь смажений на сковороді

Смажений окунь – гаряча закуска, яка “виручить” в будь-який момент: чи це святкова вечеря, чи в домі просто є поціновувач риби, який від такої смакоти ніколи не відмовиться. Продовжувати читання Червоний морський окунь смажений на сковороді

Дуже смачна солона скумбрія в цибулинні швидкого приготування

Рецепт приготування скумбрії в цибулинні давно прославився на просторах інтернету. Не варто зволікати, а слід наважитися приготувати цю рибну закуску в себе на кухні. Продовжувати читання Дуже смачна солона скумбрія в цибулинні швидкого приготування

Домашній плавлений сир з кропом – корисно, просто, смачно

Сніданок – це найважливіший прийом їжі, тому, турботливі  господині намагаються приготувати на сніданок для своїх рідних страву, що водночас буде смачною, поживною та корисною. Хочу поділитися своїм улюбленим рецептом такої страви – це ароматний та смачний домашній плавлений сир з кропом. Продовжувати читання Домашній плавлений сир з кропом – корисно, просто, смачно

Пісочний пиріг з куркою, сиром і горіхами в духовці

Простий і  смачний пісочний пиріг з куркою, сиром, часником і горіхами – це випічка, яка підійде тим, хто хоче смачно харчуватися і не витрачати багато часу на приготування страви. Продовжувати читання Пісочний пиріг з куркою, сиром і горіхами в духовці

Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Лапки молодого гусака – це ніжне і ароматне м’ясо, яке дуже добре смакує. Пропонуємо вам дуже простий та швидкий рецепт приготування гусячих лапок в фользі. Продовжувати читання Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Холодець з м’яса і домашній сальтисон в одній каструлі

Цей рецепт допоможе зекономити час, оскільки завдяки йому можна приготувати зразу дві страви: холодець і сальтисон. Зараз ми розкажемо про нюанси, які треба знати, аби все вийшло дуже смачним. Продовжувати читання Холодець з м’яса і домашній сальтисон в одній каструлі

Закуска Рафаелло з крабових паличок, сиру і яєць – сирні кульки Рафаелло

Крабові палички – це інгредієнт, який можна використовувати для приготування великої кількості різноманітних страв. І одна з них – кульки, які нагадують цукерки Рафаелло, з сиром та яйцями. Продовжувати читання Закуска Рафаелло з крабових паличок, сиру і яєць – сирні кульки Рафаелло

Домашні суші-роли з крабовими паличками і червоною рибою

Суші-роли – це найпопулярніша страва Японської кухні. Всі ми звикли замовляти роли в ресторанах, але їх досить просто зробити самостійно. Достатньо знати певні нюанси та правильні інгредієнти. Тому пропонуємо вам рецепт ролів з крабовими паличками і червоною рибою.
Продовжувати читання Домашні суші-роли з крабовими паличками і червоною рибою