Як варити кальмари для салату, щоб були м’які

Якщо ви задумали приготувати салат з кальмарами і не знаєте, як потрібно варити ці морепродукти, щоб вони були м’які, то ви точно потрапили за адресою. Продовжувати читання Як варити кальмари для салату, щоб були м’які

Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Глазур завжди робить випічку гарнішою, смачнішою та захищає її від черствіння. Тому ми звикли використовувати глазур для оформлення та прикрашання булочок, кексів і, звісно ж, великодніх пасок.

Продовжувати читання Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Пропонуємо рецепт тіста для пельменів. Тісто, приготовлене за цим домашнім рецептом виходить дуже смачне, ще і не розварюється. Я б сказала, що це найкраще тісто для пельменів підійде і на вареники. З тіста, приготовленого за цим рецептом я роблю навіть чебуреки.

Продовжувати читання Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Де посмажити шашлик або мангал для шашлика

Шашлики можна смажити на природі: в парку, в лісі або на річці, а можна і у дворі будинку. Але в будь-якому випадку вам знадобиться мангал для шашлика.

Продовжувати читання Де посмажити шашлик або мангал для шашлика

Як ліпити пельмені руками правильно, красиво і швидко

Смачні, красиві та апетитні пельмені в домашніх умовах можна наліпити різними способами. Сьогоднішній мій покроково оформлений рецепт з фото продемонструє як ліпити пельмені руками швидко і красиво зручно саме для мене.  Продовжувати читання Як ліпити пельмені руками правильно, красиво і швидко

Заварна глазур із зефіру для паски і кексу – не кришиться і не обсипається при нарізанні

За допомогою такої глазурі дуже легко можна прикрасити паски та пасхальні кекси, зробити їх більш святковими та апетитними. Головне, щоб солодка прикраса не розтріскувалася та не осипалась з випічки, а ще була смачною і, бажано, простою у приготуванні.
Продовжувати читання Заварна глазур із зефіру для паски і кексу – не кришиться і не обсипається при нарізанні

Корнетик з пергаменту – як зробити своїми руками кондитерський мішок з паперу

Навіть якщо у вас під рукою не є готового кондитерського мішка – не біда, адже можна швидко зробити корнетик з пергаменту своїми руками, якщо дотримуватися нижче поданої покрокової інструкції. Детально описаний процес, підкріплений зрозумілими фото ілюстраціями, полегшить роботу. Всього декілька хвилин – і господиня матиме два корнетики для крему, айсінгу, шоколаду чи глазурі, правильно та легко зроблені своїми руками. Продовжувати читання Корнетик з пергаменту – як зробити своїми руками кондитерський мішок з паперу

Оцтова заправка для суші в домашніх умовах – простий рецепт

Неможливо приготувати ідеальні суші за смаком та формою без того, щоб не заправити рис спеціальною оцтовою заправкою. Це один з важливих етапів у приготуванні рису, завдяки якому формується необхідний правильний смак та в’язкість страви. Ви можете купити вже готову заправку для рису або зробити її самостійно. Приготовлена у домашніх умовах оцтова заправка для суші не уступатиме за якістю та смаком магазинному варіанту, але буде мати меншу вартість. Продовжувати читання Оцтова заправка для суші в домашніх умовах – простий рецепт

Правильний рис для суші – як зварити в домашніх умовах

Хтось скаже, що готувати рис дуже просто. Достатньо спочатку врахувати, скільки взято крупи та води і надалі просто дотримуватись правильної технології. Це все вірно і, якщо ви хочете приготувати вдома суші, то правила, щоб зварити рис для суші, будуть незмінні. Скільки ви будете варити рису, насправді, неважливо. Головне, налити саме необхідну кількість води – не менше і не більше. Продовжувати читання Правильний рис для суші – як зварити в домашніх умовах

Як розібрати горбушу на філе – правильно, швидко та просто

Філе горбуші без кісток використовується в багатьох рецептах. Червоне м’ясо риби, відділене від кісток в домашніх умовах запікають та маринують, солять та маринують, смажать та готують з нього начинку для пирогів та іншої випічки. Зараз, за допомогою покроково оформленого рецепту з фото, я спробую детально розповісти і показати вам всі тонкощі того, як розібрати горбушу на філе в домашніх умовах правильно, швидко та просто. Продовжувати читання Як розібрати горбушу на філе – правильно, швидко та просто