Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Сьогодні в нашому меню смачна та проста страва — тефтелі з рубленого м’яса та картоплі. Родзинка страви — знаменитий білий соус бешамель. Свій простий рецепт я доповнюю покроково відзнятими фото та докладно розповідаю усі тонкощі приготування в духовці тефтелів з картоплею під соусом бешамель. Продовжувати читання Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Паста Болоньєзе – знаменита італійська страва, що представляє собою спагеті під м’ясним соусом. Родом вона з міста Болонья. Отже, готуємо сьогодні спагеті з соусом болоньєзе. Робиться це на диво просто. Зауважу, що до складу пікантного м’ясного соусу входить біле вино, однак, страву можна сміливо давати навіть дітям. Адже в процесі тушкування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише ніжний винний присмак. Продовжувати читання Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Домашній соус для салату – три кращих рецепта

До будь-якого салату: просто з овочів чи з найскладніших компонентів, потрібна заправка. Якщо Ви постійно заправляєте салати сметаною, майонезом чи рослинною олією, то, спробувавши три мої нові рецепти, Ви приготуєте звичайні салати з оригінальними та пікантними смаками. Продовжувати читання Домашній соус для салату – три кращих рецепта

Хрінодер із помідорами та часником

Усі господині давно знають, що поєднання помідор, часнику та хрону є чудовим соусом до різноманітних м’ясних і рибних страв. Продовжувати читання Хрінодер із помідорами та часником

Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Хумус з кедровими горішками – це проста та ситна закуска, яка чудово смакує з лавашем або чорним чи білим хлібом. Продовжувати читання Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Соус песто – топ-3 варіації на тему

Улітку саме час поповнити запас вітамінів в організмі. Приготувавши італійський соус (що народився в Генуї) на травах з оливковою олією, кожному вдасться збагатитися корисними речовинами.
Продовжувати читання Соус песто – топ-3 варіації на тему

Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

Авокадо є основним інгредієнтом відомого класичного мексиканського зеленого топінг-соусу гуакамоле. А ось, що стосується часнику та пекучого перцю, то тут господині мають право вибору. Можна додавати до соусу лише один зі складників, а можна й той і інший. Навіть, знаючи такі тонкощі рецепту, більшість не знає з чим і як їсти гуакамоле. Продовжувати читання Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

Смачний шафрановий хумус з нуту з часником

Хумус – це цікава східна страва, яка легко готується, адже для неї треба тільки горох нут, кунжутна паста тахіні і різні спеції. Продовжувати читання Смачний шафрановий хумус з нуту з часником