Домашній соус для салату – три кращих рецепта

До будь-якого салату: просто з овочів чи з найскладніших компонентів, потрібна заправка. Якщо Ви постійно заправляєте салати сметаною, майонезом чи рослинною олією, то, спробувавши три мої нові рецепти, Ви приготуєте звичайні салати з оригінальними та пікантними смаками. Продовжувати читання Домашній соус для салату – три кращих рецепта

Хрінодер із помідорами та часником

Усі господині давно знають, що поєднання помідор, часнику та хрону є чудовим соусом до різноманітних м’ясних і рибних страв. Продовжувати читання Хрінодер із помідорами та часником

Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Хумус з кедровими горішками – це проста та ситна закуска, яка чудово смакує з лавашем або чорним чи білим хлібом. Продовжувати читання Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Соус песто – топ-3 варіації на тему

Улітку саме час поповнити запас вітамінів в організмі. Приготувавши італійський соус (що народився в Генуї) на травах з оливковою олією, кожному вдасться збагатитися корисними речовинами.
Продовжувати читання Соус песто – топ-3 варіації на тему

Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

Авокадо є основним інгредієнтом відомого класичного мексиканського зеленого топінг-соусу гуакамоле. А ось, що стосується часнику та пекучого перцю, то тут господині мають право вибору. Можна додавати до соусу лише один зі складників, а можна й той і інший. Навіть, знаючи такі тонкощі рецепту, більшість не знає з чим і як їсти гуакамоле. Продовжувати читання Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

Смачний шафрановий хумус з нуту з часником

Хумус – це цікава східна страва, яка легко готується, адже для неї треба тільки горох нут, кунжутна паста тахіні і різні спеції. Продовжувати читання Смачний шафрановий хумус з нуту з часником

Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Соус болоньєзе – це італійська страва, яка, насправді, готується набагато легше, ніж може здатися на  перший погляд. Для італійців цей соус є повсякденним, бо його легко зробити. Тому  ми зараз поділимося з вами рецептом страви. Продовжувати читання Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Томатна підлива є найпопулярнішою серед тих підлив, які є в кулінарному арсеналі господинь протягом багатьох років. Тому й існує безліч варіантів її приготування. В цій статті йтиметься саме про смачну підливу з печінкою і томатом. Продовжувати читання Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Смачний соус гуакамоле з авокадо – класичний рецепт приготування

Кулінарному світові відома велика кількість різноманітних соусів, однак, серед них достатньо мало низькокалорійних варіантів, що підходять для дієтичного харчування. Продовжувати читання Смачний соус гуакамоле з авокадо – класичний рецепт приготування

Соус бешамель в мікрохвильовці швидко – за 5 хвилин

Швидкий соус бешамель в мікрохвильовці – це доповнення до страв, на яке іде мінімум зусиль та часу. Тому ми пропонуємо вам цей простий рецепт, завдяки якому ви зможете зробити чудовий додаток до різних страв. Наприклад – лазанії.  Продовжувати читання Соус бешамель в мікрохвильовці швидко – за 5 хвилин