Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Серед різноманіття м’ясної продукції яловичина вважається одним із непростих в приготуванні видів м’яса. Не кожній господині вдається з неї зробити смачні страви, тому, я довгий час уникала даного продукту. Коли мені на очі потрапив цей простий рецепт, я зважилася приготувати страву і не пошкодувала. Яловичина в горщиках в духовці виходить неймовірно соковитою, ніжною та пікантною на смак. Продовжувати читання Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці

З початком літнього сезону та появою в продажі перших соковитих ягід я частенько балую своїх рідних смачною домашньою випічкою з ароматною полуницею. Особливо полюбляють в нашій родині пухкі та ароматні дріжджові пиріжки з полуницею спечені в духовці. Як приготувати полуничну здобу розповість мій покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці

Окрошка з крабовими паличками на квасі

Нещодавно на очі потрапив старовинний рецепт окрошки, до складу якої входило не відварне куряче м’ясо, а ракові шийки або м’ясо крабів. Зазвичай, окрошка з такими вишуканими інгредієнтами з’являлася лише на столах вельмож, адже прості люди не могли собі дозволити таку розкіш. Я вирішила побалувати рідних такою незвичайною окрошкою, але за відсутності раків та крабів спробувала замінити їх крабовими паличками. Результат порадував оригінальним смаком і дуже сподобався всім. Продовжувати читання Окрошка з крабовими паличками на квасі

Свинячі відбивні в сирному клярі на сковороді

Рекламувати відбивні зі свинини зовсім немає потреби, адже ця страва має мільйони шанувальників. А ось обсмаживши їх у сирному клярі ви, напевно, зможете здивувати гостей оригінальним смаком. Соковите та запашне м’ясо під хрусткою рум’яною скоринкою з сиру по праву стане коронною стравою будь-якого святкового застілля. Продовжувати читання Свинячі відбивні в сирному клярі на сковороді

Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром

Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт приготування гарного на смак та привабливого на вигляд закусочного пирога з подвійною начинкою та чудовою назвою – пиріг-соняшник з двома начинками. Як зрозуміло із назви, робиться він у вигляді яскравої квітки. В якості начинки використовується дві суміші – м’ясо та гриби, картопля та сир. Продовжувати читання Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром

Шаровий грибний салат з шинкою, яйцями, чіпсами і корейської морквою

Прикрасою будь-якого святкового столу по праву можна вважати шарові салати. Адже вони виглядають яскраво, зазвичай, дуже ситні та смачні і, що саме головне, дуже різноманітні. Можна обрати рецепт зі складом інгредієнтів на будь-який смак. Сьогодні пропоную зробити гармонійний та пікантний за смаком шаровий грибний салат з шинкою, яйцями, чіпсами і корейської морквою. Продовжувати читання Шаровий грибний салат з шинкою, яйцями, чіпсами і корейської морквою

Смажені баклажани з помідорами і яйцем на сковороді – швидко та смачно

«Синенькі» можна готувати по різному, я ж хочу запропонувати свій улюблений дуже смачний та дуже простий варіант. Саме за простоту, швидкість приготування та мінімум необхідних продуктів мені подобається цей поживний омлет зі смаженими баклажанами, томатами та цибулею.  Продовжувати читання Смажені баклажани з помідорами і яйцем на сковороді – швидко та смачно

Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Найбільше домашнього часу у жінки забирають клопоти на кухні. А все тому, що хочеться смачно нагодувати своїх рідних. Щоб зменшити час перебування на кухні, пропоную вам простий, швидкий та дуже смачний рецепт запеченої у духовці курки, яким я сама досить часто користуюсь. Курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді виходить дуже ніжна та соковита. Продовжувати читання Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Тушкована спаржева квасоля з овочами – смачна, пісна та корисна овочева страва

Міркуєте, з чого приготувати смачний та корисний овочевий гарнір? Візьміть за основу спаржеву квасолю. Цей різновид стручкової квасолі ціниться за соковиті та ніжні стручки, що мають солодкуватий смак. Тушкована спаржева квасоля з овочами – відмінна альтернатива поживної другої страви, що підійде для вегетаріанського та пісного меню. Продовжувати читання Тушкована спаржева квасоля з овочами – смачна, пісна та корисна овочева страва

Пиріг-равлик з вишнями – спіральний пиріг на кефірі

З приходом сезону дозрівання соковитих вишеньок в саду я тільки но і встигаю, що задовольняти прохання рідних та готувати улюблену випічку з ягодою. В меню у нас і вареники з вишнею, і млинці з вишневою начинкою, і лінива ачма з сиром і стиглими ягодами. Але, найулюбленіший з усього кондитерського різноманіття – спіральний пиріг-равлик з вишнями, приготований на простому кефірному тісті. Продовжувати читання Пиріг-равлик з вишнями – спіральний пиріг на кефірі