Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Продовжувати читання Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Суп з квашеної капусти з куркою і картоплею – кислі щі

Сьогодні у нас в меню ситна гаряча перша страва – суп з квашеною капустою на основі курячого бульйону. Аналогічна страва в російські кухні має назву кислі щі. Такий суп з квашеної капусти виходить з насиченим смаком, апетитний і смачний. Подати його можна їдокам зі сметаною або майонезом. Квашена капуста доповнена картоплею і пасерованими овочами. Продовжувати читання Суп з квашеної капусти з куркою і картоплею – кислі щі

Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто

Манти вважаються родичами пельменів, тільки розміром вони побільші і готуються на пару в пароварці або мультиварці. Начинку для тіста можна приготувати різну, наприклад, в нашому рецепті ми готуємо манти з м’ясом і картоплею. Картопля сира, а фарш накрутили з курячої грудки, але можна взяти і будь-який інший фарш (змішаний, зі свинини і з яловичини). Продовжувати читання Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто

Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу

У дні посту можна приготувати апетитний і ситний овочевий салат з рослинною олією, смаковий тон якому задає популярний консервований продукт – консервована червона квасоля. Вона чудово поєднується в стравах з різними інгредієнтами. Сьогодні пропоную приготувати смачний пісний салат з квасолею і овочами без майонезу. У нашому кулінарному випадку ми використали для салату білокачанну капусту, свіжу моркву, ріпчасту цибулю та мариновані печериці. Продовжувати читання Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу

Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

У пісні дні ми не виключаємо зі свого меню вживання домашньої випічки, адже, її теж можна приготувати і смачно, і ситно. У нас сьогодні пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею, пекти який ми будемо в духовці. Начинка для пирога не звичайна – це подрібнена сира картопля, доповнений цибулею і спеціями. Тісто для цієї пісної випічки треба замісити на воді, з використанням рослинної олії і сухих дріжджів. Продовжувати читання Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Шанувальникам домашньої випічки – ситної і смачної – пропонується рецепт приготування соковитих м’ясних біляшів. Начинка для даної випічки – це подрібнене яловиче м’ясо, доповнене кубиками картоплі. Випікати свої біляші буду в духовці, а тісто для них вирішила замісити на сухих швидкодіючих дріжджах. Смачні домашні біляші в духовці – відмінна дієтична страва для ситного перекусу! Продовжувати читання Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко

Для приготування такої смачної і ситної страви як пельмені, є безліч рецептів. І, хоча, принцип готування домашніх пельменів, на загал, схожий, відмінності все ж є. Наприклад, наші, запропоновані сьогодні, домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко, дійсно, нагадують вушка. Начинка в них не жирна, можна сказати дієтична – це перекручена яловичина, доповнена подрібненою цибулею і спеціями. Продовжувати читання Домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко

Сирні коржики на сковороді – смажені пиріжки з сиром з дріжджового тіста

До ситного перекусу пропоную зробити разом зі мною цей простий рецепт – дуже смачні сирні коржики на сковороді. Зауважу, що таку випічку можна сміливо називати і дріжджові смажені пиріжки з сиром. Як би ви не назвали їх, а «гастрономічний» секрет такої випічки криється в тому, що сир «захований» усередині оболонки з тіста, а тісто обсмажується з двох сторін в розігрітій олії. Сир, який використовується для начинки, потрібно брати твердих сортів, а тісто замішується на дріжджах. Продовжувати читання Сирні коржики на сковороді – смажені пиріжки з сиром з дріжджового тіста

Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками

Суп з морського коктейлю (з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками) і овочами – ситна і смачна перша страва. Готується такий пісний суп з морепродуктами дуже швидко – всього півгодини і він на вашому столі! Звертаю увагу, що запропонований рецепт можна доповнювати різними видами морепродуктів і риби, експериментувати зі спеціями. Якщо хочеться надати страві азіатський колорит, то можна замінити картоплю і макарони на фунчозу, додати філе риби і кайенский перець. Продовжувати читання Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками

Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою