Біла квасоля, яка консервується в банках для тривалого зберігання у власному соку, часто присутня в якості основного інгредієнта в салатах. Популярність даного інгредієнта в подібних стравах легко пояснити – біла квасоля прекрасно уживається в салатах з більшістю інших складових. Наприклад, в нашому запропонованому сьогодні рецепті, разом з нею використовується ковбаса, курячі яйця, сухарики і зелень. Продовжувати читання Швидкий салат з консервованою квасолею і сухариками
Тег рецептів: Швидкі рецепти
Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами
Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Продовжувати читання Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами
Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу
У дні посту можна приготувати апетитний і ситний овочевий салат з рослинною олією, смаковий тон якому задає популярний консервований продукт – консервована червона квасоля. Вона чудово поєднується в стравах з різними інгредієнтами. Сьогодні пропоную приготувати смачний пісний салат з квасолею і овочами без майонезу. У нашому кулінарному випадку ми використали для салату білокачанну капусту, свіжу моркву, ріпчасту цибулю та мариновані печериці. Продовжувати читання Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу
Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками
Суп з морського коктейлю (з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками) і овочами – ситна і смачна перша страва. Готується такий пісний суп з морепродуктами дуже швидко – всього півгодини і він на вашому столі! Звертаю увагу, що запропонований рецепт можна доповнювати різними видами морепродуктів і риби, експериментувати зі спеціями. Якщо хочеться надати страві азіатський колорит, то можна замінити картоплю і макарони на фунчозу, додати філе риби і кайенский перець. Продовжувати читання Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками
Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами
Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами
Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі
Гратен з картоплі – це популярна класична страва французької кухні з рум’яною скоринкою, найніжнішим смаком та простим приготуванням. Ця ефектна і смачна запіканка вже давно завоювало серця багатьох світових гурманів. Сьогодні я пропоную зробити вегетаріанський картопляний гратен з грибами і часниковим соусом. Продовжувати читання Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі
Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках
Традиційна французька гаряча закуска відома під назвою жульєн, стане ідеальним варіантом для вечері або святкового меню. Страва ніжна, смачна і відмінно урізноманітнює трапезу. Також, грибний жульєн з гливами і куркою ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і салатами. Приготуйте жульен в горщиках рідним або гостям і ви точно не помилитеся у виборі смачною гарячої закуски. Продовжувати читання Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках
Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом
Цей смачний печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом я називаю Золота осінь – це яскрава і смачна страва простого приготування. Для створення такої печінкової закуски потрібно мінімум компонентів і всі вони бюджетні і доступні. Спробуйте приготувати такий печінковий салат до свята, підготувавши всі компоненти з вечора. Продовжувати читання Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом
Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – смачний і корисний яблучний десерт
Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – це солодкий пряний десерт з цікавою подачею. Такий легкий яблучний десерт швидкий в приготуванні і для його створення знадобиться всього п’ять інгредієнтів! Експериментуйте з наповненням і прянощами та знайдіть свій улюблений варіант. Переконайтеся, що печені яблука з сиром це дуже смачно. Продовжувати читання Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – смачний і корисний яблучний десерт
Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом
Ніжний запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом – це розмаїття смаків і ароматів в одній тарілці. Стейки норвезького хека досить великі, тому, страва радує красивою подачею і швидким приготуванням. А якщо у вас буде час і риба буде замаринована в пікантному вершковому соусі на ніч – результат буде вище всіх похвал! Експериментуйте з овочами і спеціями і ви точно знайдете свій улюблений варіант!
Продовжувати читання Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом