Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Складно, навіть, уявити наваристий український борщ без ароматних та м’яких часникових пампушок на додачу. Кращим доповненням можуть бути лише бурякові пампушки з часником спечені у духовці, які ми сьогодні і будемо готувати. Пропоную всім кулінаркам приєднатися до мене та скористатись цим докладним фото-рецептом для приготування пікантної закуски до борщу. Продовжувати читання Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Сьогодні я хочу розповісти про маленькі секрети, які дуже важливі для того, щоб зробити смачне і пишне здобне дріжджове тісто, яке використовують при випіканні булочок для гамбургерів, просто булочок, рулетів, батонів, пиріжків і т.д. Продовжувати читання Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Домашні булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі

Впевнена, що кожен хоч раз спробував в Макдональдсі або в кафе фаст-фуду гамбургер. Смачно, та погодьтеся, що краще та корисніше зробити булочки для чізбургерів та гамбургерів в домашніх умовах. Що може бути смачнішого, ніж м’які та пухкі домашні булочки для гамбургерів на сніданок, у які кожен член сім’ї може покласти начинку до смаку? Продовжувати читання Домашні булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Домашня локшина на яйцях, без води

Для того щоб зробити домашню локшину на яйцях і не використовувати для супу або гарніру магазинну, потрібно зовсім мало часу й можна обійтися без особливих кулінарних навичок.  Продовжувати читання Домашня локшина на яйцях, без води

Смачне здобне дріжджове тісто в хлібопічці

Випічка зі здобного дріжджового тіста дуже смачна. Але таке тісто господині називають дещо «вередливим». Щоб замісити його звичайним способом треба багато зусиль, терпіння та вільного часу. Існує швидкий рецепт дріжджового тіста в домашніх умовах, яке можна зробити в хлібопічці. Продовжувати читання Смачне здобне дріжджове тісто в хлібопічці

Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Дуже добре, коли господиня вміє самостійно пекти корисні дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна. Таку випічку, посипану кунжутом і насінинами, можна куштувати як перекус між сніданком, обідом і вечерею. Продовжувати читання Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Розтягаї, або традиційні відкриті пиріжки з рибою, широко відомі за межами Росії з давніх-давен. Для іноземців вони були символами Російської імперії, як горілка та ікра, житній хліб та древні билини. Продовжувати читання Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Домашня яєчна локшина – як приготувати без води, тільки на яйцях

Раніше наші бабусі та мами в домашніх умовах виготовляли локшину для приготування смачних супів та гарнірів та ще й робили запаси для подальшого використання. Зараз, коли у будь-якому магазині є величезний вибір різних видів макаронних виробів, багато хто і не пам’ятає бабусиного рецепта домашньої локшини. Продовжувати читання Домашня яєчна локшина – як приготувати без води, тільки на яйцях

Смачне тісто для тарталеток в домашніх умовах

Смачні тарталетки – це красиві та вишукані закуски з французьким корінням, які можуть перетворити звичайний стіл у святкове застілля. Кошички можна заповнювати різними закусками, салатами та десертами зі збитих вершків, крему, ягід і фруктів. Продовжувати читання Смачне тісто для тарталеток в домашніх умовах