Домашні булочки з маком з дріжджового тіста – смачні, солодкі і красиві

Домашні булочки з маком з дріжджового тіста – це ніжна і ароматна випічка, яка нагадає про дитинство і шкільні їдальні. Рум’яні плетінки, бублики і пишні булочки – все це можна спекти в домашніх умовах з простим, але смачним дріжджовим тістом і класичною маковою начинкою. Продовжувати читання Домашні булочки з маком з дріжджового тіста – смачні, солодкі і красиві

Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Сьогодні я хочу розповісти про маленькі секрети, які дуже важливі для того, щоб зробити смачне і пишне здобне дріжджове тісто, яке використовують при випіканні булочок для гамбургерів, просто булочок, рулетів, батонів, пиріжків і т.д. Продовжувати читання Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Шведські булочки з кардамоном і шафраном – різдвяні булочки люсекаттер

А чи знаєте ви, що у скандинавів є прекрасна передріздвяна традиція — випікання ароматних і смачних шафранових булочок у вигляді равлика? Вони виходять надзвичайно ніжними та смачними, а кардамон та шафран роблять цю випічку неймовірно ароматною. Продовжувати читання Шведські булочки з кардамоном і шафраном – різдвяні булочки люсекаттер

Найсмачніше здобне тісто для булочок – Виборзьке

Хочу поділитись з вами своїм рецептом Виборзького тіста, яке готується згідно зі всіх правил і описано в багатьох кулінарних книгах. Приготування такого смачного здобного тіста займає багато часу і зусиль, тому варто запастись терпінням і у вас все обов’язково вийде.
Продовжувати читання Найсмачніше здобне тісто для булочок – Виборзьке

Красиві булочки з маком із дріжджового тіста з цукровим сиропом

Аромат свіжоспечених булочок здатен заманити на кухню всіх, хто живе в будинку. Дехто думає, що готувати красиві здобні булочки з маком – це неабияк складно, але все набагато простіше. Продовжувати читання Красиві булочки з маком із дріжджового тіста з цукровим сиропом

Дріжджові домашні булочки з кунжутом на воді та сухих дріжджах

Будинок наповнюється дивовижним ароматом смачної дріжджової випічки, що розповсюджують апетитні булочки з кунжутом, щойно вийняті з духовки. Побалувати своїх рідних такими ж гарячими дріжджовими булочками може кожна вправна господиня.
Продовжувати читання Дріжджові домашні булочки з кунжутом на воді та сухих дріжджах

Булочки крафіни – оригінальний американський гібрид мафінів і круасанів

Всім знайома, й для декого є навіть улюбленою, випічка, що називається мафіни. Це маленькі круглі напівбулочки-напівкексики. Їх дуже давно придумали англійці. Також багатьом подобаються круасани – кренделі з листкового тіста, які вперше спекли французи теж багато років назад. Продовжувати читання Булочки крафіни – оригінальний американський гібрид мафінів і круасанів

Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки

Італійське місто Неаполь славиться своїм ніжним десертом під назвою сфольятелла (Sfogliatella). Це смачні повітряні тістечка, що готуються із тонкого листкового тіста. В якості начинки традиційно використовується сир Рікотта. Пропоную спробувати приготувати італійське листкове тісто для сфольятелле в домашніх умовах. Звісно, процес це кропіткий та доведеться трошки попрацювати. Але можна зробити це тісто заздалегідь та зберігати в морозильній камері до потрібного моменту.  Продовжувати читання Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки

Великодні булочки з родзинками – смачні булочки хрестові

Сьогодні хочу запропонувати наряду із традиційними пасками приготувати до свята найсмачніші великодні булочки хрестові з родзинками. Називаємо ми їх у родині просто – Булочки Христові. Продовжувати читання Великодні булочки з родзинками – смачні булочки хрестові