Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Справжній французький багет турбійон з кунжутом

Українська кухня має безмежну кількість сортів і рецептів приготування традиційного хліба, так і в французів є багато різновидів багетів. Зробити самостійно справжній французький багет турбійон (Tourbillon), що в перекладі означає «вихор», зовсім не складно.
Продовжувати читання Справжній французький багет турбійон з кунжутом

Мавпячий хліб з часником і маслом

Мавпячий хліб отримав таку досить негарну назву, якою не варто іменувати хліб, через те, що його некультурно їдять, відламуючи шматки руками. Хоча процес випічки з дріжджового тіста нічим не відрізняється від звичайного. Продовжувати читання Мавпячий хліб з часником і маслом

Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Далеко не таємниця, що домашній хліб набагато корисніший. Тільки з чисто пшеничного борошна, навряд чи, такий вдасться спекти. Пропоную навчитися робити справжній домашній хліб, від якого не постраждає фігура. Найбільш приємною новиною буде те, що такий хліб не потрібно замішувати та випікати у духовці. За вас все зробить хлібопічка! Продовжувати читання Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці

Особисто в мене аромат свіжоспеченого домашнього хліба створює неповторне відчуття родинного затишку та тепла. Тому, сьогодні я хочу приготувати смачний білий здобний хліб в хлібопічці за вельми простим рецептом. Всіх запрошую приєднатися до мене і насолодитися його особливим смаком та ароматом.
Продовжувати читання Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці

Чапаті – індійські листкові прісні коржі

Індійські прісні коржі чапаті – це оригінальний аналог хліба, який допоможе урізноманітнити ваше меню. Чапаті подають з медом, сиром, молоком. Продовжувати читання Чапаті – індійські листкові прісні коржі

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Пропонуємо вам цікавий та простий рецепт імбирного фокаччо в солоній заливці. Така італійська страва прийдеться до смаку тим, хто любить хрусткий та ароматний хліб. Продовжувати читання Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Готуємо бездріжджовий тонкий лаваш на сковороді

Тонкий домашній лаваш є прісним дріжджовим хлібом, який може стати відмінною основою для домашніх рулетів і шаурми, доповненням до шашлику, а ще на його основі можна приготувати багато смачних страв. Продовжувати читання Готуємо бездріжджовий тонкий лаваш на сковороді

Український домашній хліб зі шкварками і смальцем

Неймовірний смак бабусиного домашнього хліба залишається у пам’яті на все життя. Тому варто спробувати приготувати цю смачну, апетитну, ситну та ароматну випічку зі шкварками та смальцем власноручно. Продовжувати читання Український домашній хліб зі шкварками і смальцем

Домашні цибулеві булочки – це смачний цибулевий хліб

Традиційна дріжджова випічка – хліб – зазвичай, виконує роль доповнення до основної страви. Але серед різноманіття хлібо-булочних виробів існують такі, які цілком можна вважати самостійною основною стравою, для якої продукти на столі слугують лише доповненням. До найвідоміших можна віднести індійські тонкі коржі «чапаті»,
Продовжувати читання Домашні цибулеві булочки – це смачний цибулевий хліб