Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Розтягаї, або традиційні відкриті пиріжки з рибою, широко відомі за межами Росії з давніх-давен. Для іноземців вони були символами Російської імперії, як горілка та ікра, житній хліб та древні билини. Продовжувати читання Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Заливний пиріг на сметані і майонезі з рибною консервою і картоплею

Навіть якщо випічка не ваш “коник”, пиріг, який я пропоную приготувати у цьому рецепті у вас точно вийде! Продовжувати читання Заливний пиріг на сметані і майонезі з рибною консервою і картоплею

Закритий рибний пиріг з судаком круглої форми в духовці

Дуже смачно в осінню пору посмакувати жирним судаком, що набрав вагу та соковитість перед зимівлею. Особливо смачний він у пирозі. Тісто для такої випічки найкраще зробити дріжджове, хоча, й листкове судаку “подобається”. Воно, звичайно ж, продається в магазині, але можна замісити й власноруч. Продовжувати читання Закритий рибний пиріг з судаком круглої форми в духовці

Рибний пиріг з дріжджового листкового тіста

Рибний пиріг – це дуже смачна страва, якій завжди знайдеться місце на святковому столі. Так, щоб його приготувати, вам треба буде витратити трохи часу. Але результат вийде настільки смачним, що ви ніколи не пожалкуєте про те, що попрацювали над таким пирогом пару годин. Продовжувати читання Рибний пиріг з дріжджового листкового тіста