Правильно приготовлений смачний заварний білковий крем є одним з улюблених кремів кондитерів в усьому світі. Серед кондитерів він більш відомий під назвою – італійська меренга. Повітряний, легкий, гарно тримає форму і добре взаємодіє з усіма харчовим ароматизаторами і барвниками. А отже, його використовують не тільки для перекладання коржів чи наповнення тістечок, але і для оформлення тортів та десерті, також, це основа для приготування різноманітного домашнього зефіру. Продовжувати читання Заварний білковий крем для тортів без желатину – італійська меренга
Категорія рецептів: Білкові креми
Білковий крем для торта – як правильно збити білки з цукром
Цей білковий крем із сирих білків курячих яєць є основою цілого ряду різних підвидів. Його кулінари так і називають: основний або сирий білковий крем. Використовують його, наприклад, для створення домашнього зефіру, випікання безе, ним покривають різні паски та кекси, з нього печуть коржі, як, наприклад, для знаменитого Київського торта. Для перекладання тортів таки сирий білковий крем використовується рідко, бо швидко втрачає свій об’єм і форму. Продовжувати читання Білковий крем для торта – як правильно збити білки з цукром
Домашній зефір з варення і желатину чи білковий крем з желатином і джемом для торта
Цей рецепт сміливо можна віднести до розряду “два в одному”. “Чому?” – запитаєте ви. Та тому, що якщо ви знаєте як зробити білковий крем з желатином для торта, то гарантовано зможете приготувати і зефір в домашніх умовах. Зефір – це смачний десерт з тривалою історією, що починається в Древній Греції. Домашній зефір любимо і зараз за ніжність, легкість. Назва цих ласощів дуже точно відповідає його суті: «зефір» означає «вітер». Продовжувати читання Домашній зефір з варення і желатину чи білковий крем з желатином і джемом для торта
Домашній яблучний зефір з желатином чи то заварний білково-яблучний крем для торта
Приготувати цей смачний та ніжний заварний білковий крем з желатином з яблук в домашніх умовах зможе кожен, якщо освоїть цей рецепт та технологію приготування. А розібравшись з нехитрими особливостями, крім оригінального фруктового крему для торта ви навчитеся готувати ще і дієтичний домашній яблучний зефір з желатином. Продовжувати читання Домашній яблучний зефір з желатином чи то заварний білково-яблучний крем для торта
Торт Пташине молоко з желатином – оригінальний та смачний домашній бісквітний десерт з желейним прошарком
Дні народженні близьких – для мене дуже важлива подія, тому, готуватися до них я починаю заздалегідь, за один-два тижні, щоб встигнути приготувати всі улюблені смаколики. Найважливіша частина любого свята в родині – солодкий стіл, тому, йому приділяю особливу увагу.
Продовжувати читання Торт Пташине молоко з желатином – оригінальний та смачний домашній бісквітний десерт з желейним прошарком
Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом
Сьогодні розкажу про найсмачніший домашній торт Тірамісу з маскарпоне. Особливість саме цього десерту в тому, що ніжний вершковий крем зроблено не просто з цукром, а з використанням італійської меренги. Цей рецепт я запозичила у П’єра Ерме. Якщо дотримуватися його рекомендацій, то торт Тірамісу з желатином і в домашніх умовах виходить такий саме смачний, як і у цього відомого кулінара. Продовжувати читання Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом
Заварний білково-масляний крем для прикраси торта і тістечок
Якщо торт або інший десерт готується до святкового столу, то будь-яка господиня хоче не тільки здивувати гостей його смаком, але і вразити наповал ефектним зовнішнім виглядом десерту. Продовжувати читання Заварний білково-масляний крем для прикраси торта і тістечок
Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками
Готувати такий білковий заварний крем для прикраси торта не так вже й складно. Зауважу, що він прекрасно тримає пишну форму, їм зручно прикрашати торти і тістечка. Продовжувати читання Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками
Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару
Для прикраси десертів, тортів, тістечок і кенді барів (дитячих солодких столів), що стали популярними сьогодні, часто використовують зроблене своїми руками кольорове безе на паличці. Продовжувати читання Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару
Домашній бісквітний торт з масляним кремом – смачний фіалково-карамельний десерт
У нас в родині наближається свято – день народження. І я отримала замовлення, приготувати дуже красивий і, звичайно ж, смачний бісквітний торт з масляним кремом. Відразу зазначу, що масляний крем буду готувати різний. Для прошарку коржів – зі згущеним молоком. А для оформлення торта та квітів – масляний крем на білках і карамелі. Продовжувати читання Домашній бісквітний торт з масляним кремом – смачний фіалково-карамельний десерт