Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Обираючи курятину, більшість купляє лише гомілки, стегенця та крильця. Хоча, і інші частини птиці також можна готувати. Курячі шлунки можуть стати смачною стравою. Якщо їх, наприклад, тушкувати з цибулькою та морквою. Пропонуємо вам простий рецепт приготування такої смакоти. Продовжувати читання Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

М’ясне рагу з картоплею в мультиварці – смачно, просто і швидко

Сьогодні вирішила пригостити рідних ситним м’ясним рагу з картоплею та овочами з додаванням зеленого горошку, приготовленим у мультиварці. В якості м’ясного компонента я використаю свинячий язик. Завдяки додаванню сметани страва набуває ніжного вершкового смаку, а порція часнику та пряних трав надають страві неповторний аромат. Продовжувати читання М’ясне рагу з картоплею в мультиварці – смачно, просто і швидко

Смачні та соковиті котлети з начинкою з сиру і яєць

Готувала пельмені та залишилося трохи фаршу, як результат постало питання: що приготувати, щоб смачно і на всіх вистачило? Оптимальне рішення – котлети з начинкою з сиру і яєць. Готується така страва досить просто і швидко, та й виходить дуже смачною.
Продовжувати читання Смачні та соковиті котлети з начинкою з сиру і яєць

Смачні гнізда з кабачка з начинкою з фаршу

Фаршировані кабачки – це дуже смачно, просто і красиво. Приготовлені за цим рецептом гнізда з кабачків можна начиняти різними овочами, грибами і м’ясом. Продовжувати читання Смачні гнізда з кабачка з начинкою з фаршу

М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром

Традиційно боккончіні – італійською Bocconcini – це невеликі, розміром з волоський горіх, сирні кульки з моцарелли, які зберігаються у сироватці. Але сьогодні я пропоную інший італійський рецепт – м’ясні боккончіні в соусі з томатів. Це такі невеличкі круглі рулетики, в яких шматочки сиру загорнуті у відбите м’ясо і сформовані у вигляді кульок. За схожість з сирними кульками італійці цю страву також називають боккончіні, а ми ж назвемо її по-простому – смажені м’ясні кульки, фаршировані сиром та тушковані у томатному соусі.

Продовжувати читання М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром

Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні

Ця неймовірно смачна качка смажена на сковороді шматочками подається на стол без кісток зі смачним та оригінальним гарніром у вигляді яєчних та картопляних кульок. Рецепт приготування порціонно смаженої качки, який я сьогодні пропоную, родом із Англії. Якщо ви любите смакувати мясом цього домашнього птаха, то обов’язково спробуйте повторити його в домашніх умовах.

Продовжувати читання Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні

Курячий рулет з шпинатом запечений в духовці – смачний і соковитий

Сьогодні пропоную приготувати ніжний, неймовірно ароматний та соковитий рулет з курячої грудки з начинкою зі шпинату. Таку страву можна подавати і на гаряче з гарніром із рису чи відварної картопельки, і в як холодну закуску – з улюбленим соусом. Курячий рулет зі шпинатом запечений в духовці відмінно смакує і з овочевими салатами, а його ніжний смак здатен підкорити самого вибагливого гурмана. Продовжувати читання Курячий рулет з шпинатом запечений в духовці – смачний і соковитий

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Не знаю як у кого, але у моїх чоловіків, якщо кажуть, що хочеться м’яса, це значить їм хочеться відбивних. З’їдять соковиту свинячу відбивну, і голод, і гостре бажання “поїсти м’яска”, у них швидко проходить. Для приготування смачних відбивних, Продовжувати читання Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Смачний салат з курячою печінкою

Печінка дуже корисна і тут не посперечаєшся. Але найчастіше, їмо ми її тільки якщо лікар скаже, що знижений гемоглобін. Любителям страв з печінки і тим, “кому лікар сказав”, підкинемо простий рецепт дуже смачного печінкового салату. Викладають його шарами. Продовжувати читання Смачний салат з курячою печінкою

Свинина і розсипчастий рис в мультиварці – простий рецепт другої страви на кожен день

Сьогодні на друге у нас  буде розсипчастий рис з м’ясом. Відразу зауважу, що це не плов, а готувати страву буду в дуже популярній сьогодні мультиварці. На відміну від плову, даний рис має більш спокійний смак, без зайвої гостроти і пікантності. Продовжувати читання Свинина і розсипчастий рис в мультиварці – простий рецепт другої страви на кожен день