Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Зазвичай, кулінарки не приділяють належної уваги субпродуктам та рідко готують з них страви, особливо, коли мова йде про нирки. А даремно. Адже, баранячі, свинячі та яловичі нирки – це джерело цінних мікроелементів. До того ж, за якістю та вмістом білків нирки не поступаються м’ясу. Головне – правильно приготувати цей субпродукт, щоб позбутися специфічного запаху та отримати смачну страву. Продовжувати читання Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Існують страви, які можна назвати універсальними. Адже, вживати їх можна і дорослим, і дітям, готуються вони напрочуд легко, із доступних та розповсюджених скрізь продуктів. До такої категорії можна віднести улюблену страву багатьох поколінь – домашній смачний та поживний печінковий паштет з курячої грудки та печінки. Продовжувати читання Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Курячі стегна в сметанно-гірчичному соусі смажені на сковороді

Приємним завершенням важкого трудового дня для членів моєї родини є смачна та поживна вечеря в сімейному колі. Відмінний варіант швидкої, апетитної та ситної страви на вечерю – курячі стегна в сметанно-гірчичному соусі смажені на сковороді. Звичайно ж, це далеко не дієтична, а навпаки трохи «шкідлива» страва, але, це дуже смачна їжа, якою можна інколи побалувати рідних. Продовжувати читання Курячі стегна в сметанно-гірчичному соусі смажені на сковороді

Пельмені в мультиварці, тушковані в соусі зі сметани і томату

Всі звикли, що до відварних пельменів господині додають холодну сметану або кетчуп. Та це вже трохи приїлося. Я пропоную вийти за рамки класичного приготування пельменів, додати нового смаку звичайній страві та протушкувати їх у мультиварці, в ароматному соусі з вершкової сметани та томатної пасти. Продовжувати читання Пельмені в мультиварці, тушковані в соусі зі сметани і томату

Смачний свинячий гуляш в мультиварці або підлива зі свинини

Знаменитий угорський гуляш — це, по суті, густий та ситний м’ясний суп. Ця страва давно завоювала популярність в кухнях інших народів та перетворилася на своєрідне рагу зі свинини та овочів. Рагу стало універсальною стравою, воно подобається і дорослим, і дітям. Називають ще його просто: тушковане м’ясо з підливою. Продовжувати читання Смачний свинячий гуляш в мультиварці або підлива зі свинини

Соковитий свинячий стейк з цибулею – як приготувати смачний стейк в мультиварці

Я готую надзвичайно соковиті, м’які та апетитні стейки зі свинини з цибулею в мультиварці, з того часу, як на моїй кухні з’явилася ця чудова помічниця. Хочу запропонувати Вам цей рецепт, адже стейки в мультиварці виходять не лише ніжні та смачні, але й корисні. Приготоване таким способом м’ясо зберігає свою поживність та й обсмажити їх можна до будь-якого ступеня прожарки, стейк буде мати апетитну скориночку і не пересушиться. Продовжувати читання Соковитий свинячий стейк з цибулею – як приготувати смачний стейк в мультиварці

Англійський ростбіф з яловичини

Англійський ростбіф з яловичини сміливо можна назвати простіше, тобто яловичиною, запеченою шматком у духовці. Але називати цю страву ростбіфом коротше та ємніше. Рецепт приготування зовсім нескладний і під силу кожній з українських кулінарок.

Продовжувати читання Англійський ростбіф з яловичини

Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Які ж весна й літо без шашлику? Хоча, я знаю людей, які його увесь рік готують, як на природі, так і вдома.  На мою думку, найсмачнішим є шашлик, приготований на дровах, з ароматом диму від фруктової деревини. Продовжувати читання Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Відбивні з серця на сковороді – як приготувати відбивні з індичих сердець в клярі

З чого готуються відбивні? “Ну що за питання?” – скаже ви. “Звичайно зі свинини, телятини або курятини!” Ви абсолютно праві.  Ці види м’яса дійсно використовують для приготування традиційних відбивних.  Але сьогодні ми трохи відійдемо від традицій і приготуємо відбивні з індичих сердець. Продовжувати читання Відбивні з серця на сковороді – як приготувати відбивні з індичих сердець в клярі

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушки – простий рецепт закуски

Хочете здивувати гостей, або просто приготувати щось цікаве на обід чи вечерю?  Тоді, фаршировані бублики – саме те, що вам потрібно!  Ця ситна м’ясна закуска нікого не залишить байдужим.  Готуються бублики з фаршем надзвичайно просто.  Пропоную вашій увазі мій детальний фоторецепт. Продовжувати читання Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушки – простий рецепт закуски