Глазур для торта та десертів: види глазурі, як зробити глазур в домашніх умовах

Одним з різновидів оформлення десертів є прикрашання глазур’ю. Не варто лякатись того, що ви ще не знаєте як її готувати. Адже, використовуючи перевірені рецепти, приготувати красиву та смачну глазур для торта та десертів в домашніх умовах зможуть навіть кондитери початківці. Продовжувати читання Глазур для торта та десертів: види глазурі, як зробити глазур в домашніх умовах

Шоколадна глазур з какао, молока і масла – гладка, тверда, блискуча

У багатьох рецептах домашніх смаколиків зустрічається кондитерська глазур у якості декору. Вона буває білою або коричневою, але в обох випадках, десерти з таким оформленням не тільки виглядають більш привабливими, але покращують смак. Домашня шоколадна глазур робить однозначно смачнішими ваші кекси, пряники, пончики або торти. Зустрічається багато рецептів, як робити вдома кондитерську глазур, але я хочу додати ще один.

Продовжувати читання Шоколадна глазур з какао, молока і масла – гладка, тверда, блискуча

Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Дзеркальна глазур – це ефектне, гарне та популярне в наш час глянцеве покриття тортів та інших десертів. Частіше за все ним покривають мусові торти, але і традиційні не є виключенням. Хоча, традиційні торти, як правило, покривають не цілими, а тільки верхівку. По бічній поверхні глазур має стікати красивими потьоками. Гляссаж – це термін, який, є похідним від слова «глянець». І означає він наведення або надання будь-чому дзеркального блиску. Для кондитерів – це блискуче, глянцеве покриття тортів і тістечок. Таким чином, кондитери під словом гляссаж розуміють дзеркальну глазур – блиск і глянець. Продовжувати читання Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Глазур з какао і сметани – краща сметанно-шоколадна глазур для торта

У випічці, важливий не тільки смак десерту, але і його оформлення. Тому, торти завжди прикрашають використовуючи для декору різні креми, що добре тримають форму, присипки, горіхи, топінги і глазурі. Кожна господиня знає, що найкраща шоколадна глазур для торта з какао та, яка добре застигає і не тріскається при нарізанні. У мене є такий дуже простий і швидкий рецепт. Така шоколадна  глазур з какао і сметани виходить завжди. Продовжувати читання Глазур з какао і сметани – краща сметанно-шоколадна глазур для торта

Блискуча шоколадна глазур для торта з шоколаду, на воді та маслі

Будь-яке тістечко, печиво або тортик стає красивішим і смачнішим, якщо покрити його ароматною та симпатичною блискучою шоколадною глазур’ю. У своєму рецепті я хочу поділитися з господинями своїм перевіреним способом приготування глазурі з шоколаду і вершкового масла. Продовжувати читання Блискуча шоколадна глазур для торта з шоколаду, на воді та маслі

Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Велюрове покриття для десертів – це популярна і вишукана альтернатива традиційній глянцевій глазурі для тортів і тістечок. Зробити велюрове покриття в домашніх умовах доволі легко.
Продовжувати читання Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Пісна кавова глазур для торта, рулету та інших десертів

Для тих господинь, яким подобається домашня солодка випічка (тістечка, торти, рулети), я хочу рекомендувати простий рецепт кавової глазурі на воді. Цей спосіб оформлення випічки виручає мене, коли під рукою мінімум інгредієнтів або в сім’ї тримають піст. Зазначу, що ця пісна кавова глазур для торта та інших десертів – це ще й основа, що дає можливість приготувати смачний та дуже ароматний ніжний крем. Продовжувати читання Пісна кавова глазур для торта, рулету та інших десертів

Домашня солона карамель для торта та смачний карамельний соус для десертів

М’яка солона карамель використовується кондитерами не тільки як топінг для прикраси і оформлення різноманітних десертів і тортів, але і для приготуванні найрізноманітніших ласощів. Адже, вона гармонійно доповнює солодку випічку в якості карамельної начинки . Продовжувати читання Домашня солона карамель для торта та смачний карамельний соус для десертів

Білий кракелюр на пряниках – покриття пряників тріщинами

Існує кілька способів нанесення кракелюра на пряники. Ефект кракелюра – це ефектне і красиве покриття пряників тріщинами. Продовжувати читання Білий кракелюр на пряниках – покриття пряників тріщинами

Густа шоколадна глазур з шоколаду і вершків для торта

Навіть самі смачні торти і тістечка стають ще смачнішими і бажанішими, якщо глазурувати їх блискучим шоколадним покриттям. Сьогодні я поділюсь з вами своїм досвідом і розповім як зварити просту шоколадну глазур з шоколаду і вершків в домашніх умовах. Продовжувати читання Густа шоколадна глазур з шоколаду і вершків для торта