Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Сьогодні пропоную вашій увазі дуже простий спосіб приготування печінкового паштету з додаванням яєць та зелені. Цей смачний та бюджетний паштет з курячої печінки можна приготувати до святкового застілля або ж просто, щоб поласувати на сніданок чи під час швидкого перекусу. Продовжувати читання Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Курка є досить доступним продуктом. Вона входить до складу страв практично всіх національних кухонь світу. Куряче м’ясо обожнюють і дорослі, і діти. Воно чудово підійде для дієтичного меню та святкової вечері. Продовжувати читання Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Сиров’ялена куряча грудка – м’ясні делікатеси в домашніх умовах

Рецепти сиров’яленого м’яса відомі ще з давніх часів. Наші предки не мали холодильників, тому зберігали м’ясо у такий спосіб. Зараз сиров’ялені продукти є делікатесами. Кожна національна кухня має свої секрети  їх приготування.  Продовжувати читання Сиров’ялена куряча грудка – м’ясні делікатеси в домашніх умовах

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Домашній рулет з курячих грудок з болгарським перцем та ароматними спеціями – це чудова закуска, яку можна подавати до святкового столу. Вона не тільки смакує, а ще і має дуже гарний зовнішній вигляд. Продовжувати читання Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами – швидко й смачно

Смачна, пряна, солона, щільної текстури червона риба ідеально доповнить будь-яке святкове застілля. В статті йтиметься про домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами, а це можливість, за дуже короткий час, приготувати смачний рибний делікатес. Продовжувати читання Домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами – швидко й смачно

Закусочні млинці з омлету з начинкою з лосося та овочів простий та смачний

За допомогою самого простого набору продуктів можна приготувати щось оригінальне для легкого перекусу вдень чи побалувати рідних цікавою стравою на недільний сніданок. Пропоную швидко приготувати млинці з яєць (зауважте, навіть без борошна) та начинити будь-якими продуктами, що є в наявності. Сьогодні я пропоную зробити закусочні млинці з омлету з начинкою з лосося та овочів. Ніжний лосось у супроводі свіжої зелені – це вже самодостатня та смачна страва. Продовжувати читання Закусочні млинці з омлету з начинкою з лосося та овочів простий та смачний

Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Я обожнюю готувати і завжди шукаю нові цікаві рецепти.  Моє нещодавнє відкриття – «Шотландський м’ясний рулет з яйцем під грибним соусом».  Не знаю, чи дійсно ця страва має шотландське коріння, проте рецепт мені сподобався. Продовжувати читання Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Сирний соус тартар із кропом і м’ятою в тарталетках із солоною сьомгою

Традиційно, перед подачею смачної гарячої страви, господиня пропонує гостям холодну закуску. Приємно здивувати запрошених вдасться сирним тартаром. Продовжувати читання Сирний соус тартар із кропом і м’ятою в тарталетках із солоною сьомгою

Українська закуска з сала з часником на м’ясорубці

З сала і часнику можна зробити дуже просту і смачну закуску. Вона має пікантний смак і сподобається тим, хто любить один з найбільш традиційних, національних українських продуктів.  Продовжувати читання Українська закуска з сала з часником на м’ясорубці

Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Хумус з кедровими горішками – це проста та ситна закуска, яка чудово смакує з лавашем або чорним чи білим хлібом. Продовжувати читання Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою