Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Бутерброди з оселедцем і лимоном – проста і смачна закуска на святковий стіл

Всім відомо, що один з різновидів святкових закусок – це красиві і смачні бутерброди. Різновидів, як знають досвідчені господині, існує велика кількість. Серед рецептів можна знайти і рибні бутерброди з оселедцем. Продовжувати читання Бутерброди з оселедцем і лимоном – проста і смачна закуска на святковий стіл

Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Серед страв єврейської кухні найбільш поширений форшмак з оселедця. Цю страву готують за різними рецептами, інколи дуже спрощеними відносно традиційного варіанту. Я ж готую форшмак за класичним рецептом, який в первісному вигляді передавався між поколіннями однієї єврейської родини, з якою товаришувала моя бабуся. Продовжувати читання Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Яскравою прикрасою будь-якого святкового столу по праву можна вважати торт. До речі, це може бути не лише солодка випічка. Не менш привабливо виглядають на столі закусочні овочеві, м’ясні або печінкові торти. Тож, сьогодні пропоную приготувати саме таку холодну закуску – яскравий та смачний, корисний та простий в приготуванні печінковий торт з грибами та морквою. Продовжувати читання Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Відмінна страва для фуршетного столу з приводу дружньої вечірки або повноцінного святкового застілля – курячі крильця, гомілки чи стегенця в паніровці, обсмажені до золотистої скоринки на сковороді. Такі курячі ніжки з хрусткою скоринкою можна подавати як самостійну страву без будь-якого гарніру. Достатньо доповнити подачу улюбленими соусами, зеленню та овочами (свіжими або маринованими). Продовжувати читання Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Люблю страви з печінки не лише за їх смакові властивості, а й за легкість приготування. Особливо смачні страви виходять з телячої печінки. Коли готую, люблю фантазувати та експериментувати, починається справжній творчий процес. Замінюю спеції та інші додаткові інгредієнтами для отримання нового смаку. Моїй родині найліпше смакує яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді. Продовжувати читання Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Існують страви, які можна назвати універсальними. Адже, вживати їх можна і дорослим, і дітям, готуються вони напрочуд легко, із доступних та розповсюджених скрізь продуктів. До такої категорії можна віднести улюблену страву багатьох поколінь – домашній смачний та поживний печінковий паштет з курячої грудки та печінки. Продовжувати читання Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Домашня молочна ковбаса, зварена в харчовій плівці

Ви хоч раз пробували приготувати домашню варену ковбасу? Якщо ні, то пропоную сьогодні зайнятися цим захоплюючим процесом. Зрозуміло, що готувати ми будемо таку ковбасу не по ГОСТу, але зате вона буде без хімічних добавок та харчових барвників, тому буде не тільки корисна, але й смачна. Продовжувати читання Домашня молочна ковбаса, зварена в харчовій плівці

Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці

Холодець — традиційна та дуже популярна страва української, білоруської та російської кухні. Домашній смачний холодець господині завжди подають до святкового столу на Новий рік, Різдво, Великдень. Продовжувати читання Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці

Курячі котлети з гарбузом і начинкою з сиру в мультиварці

Спонтанне кулінарне рішення однієї з господинь подарувало багатьом оригінальну нову страву. Вона, замість моркви, якої не було на момент приготування під руками, використала гарбуз, готуючи котлети з курячого фаршу. Від цього страва заграла новими смаковими барвами. Продовжувати читання Курячі котлети з гарбузом і начинкою з сиру в мультиварці