Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

М’ясо кролика – ніжне, біле, дуже смачне і дієтичне. Тому страви з нього виходять просто шикарні.  Продовжувати читання Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт

Манти з м’ясом – це китайська страва, яка ще в Середньовіччі стала популярною в Середній Азії. Зараз ми розкажемо, як приготувати смачну класичну їжу, яку найкраще робити зі свинини. Продовжувати читання Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт

Пісочний пиріг з куркою, сиром і горіхами в духовці

Простий і  смачний пісочний пиріг з куркою, сиром, часником і горіхами – це випічка, яка підійде тим, хто хоче смачно харчуватися і не витрачати багато часу на приготування страви. Продовжувати читання Пісочний пиріг з куркою, сиром і горіхами в духовці

Смачний сирний десерт з бананом і шоколадними кульками

Простий сирний десерт з бананом і шоколадними кульками – це ласощі, які можна дуже швидко приготувати. Легкі і ніжні солодощі будуть доречні, якщо ви хочете з’їсти зранку щось смачне та поживне. Продовжувати читання Смачний сирний десерт з бананом і шоколадними кульками

Запечена в духовці картопля фарширована грибами і сиром

Запечена фарширована картопля – це проста, смачна та ситна страва. Вона чудово підходить для повсякденного меню.   Продовжувати читання Запечена в духовці картопля фарширована грибами і сиром

Смачний заварний крем на жовтках в мікрохвильовці за 5 хвилин

Заварний крем використовується для приготування багатьох десертів. Тому пропонуємо рецепт дуже швидкого приготування заварного крему в мікрохвильовці. Продовжувати читання Смачний заварний крем на жовтках в мікрохвильовці за 5 хвилин

Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Лапки молодого гусака – це ніжне і ароматне м’ясо, яке дуже добре смакує. Пропонуємо вам дуже простий та швидкий рецепт приготування гусячих лапок в фользі. Продовжувати читання Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Смачний салат з сардиною, яйцем, горошком і тушкованими овочами

Салат з сардиною, яйцем, горошком і тушкованими овочами – це дуже ситна і смачна страва. Продовжувати читання Смачний салат з сардиною, яйцем, горошком і тушкованими овочами

Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

М’ясо кролика трохи сухувате, тому щоб воно вийшло смачним, необхідно його правильно готувати. Один з найпростіших способів приготування – тушкування кролика в пиві, в каструлі з товстими стінами та дном. Найчастіше, саме такою є каструлька для приготування качки.  Продовжувати читання Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

Холодець з м’яса і домашній сальтисон в одній каструлі

Цей рецепт допоможе зекономити час, оскільки завдяки йому можна приготувати зразу дві страви: холодець і сальтисон. Зараз ми розкажемо про нюанси, які треба знати, аби все вийшло дуже смачним. Продовжувати читання Холодець з м’яса і домашній сальтисон в одній каструлі