Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Справжній французький багет турбійон з кунжутом

Українська кухня має безмежну кількість сортів і рецептів приготування традиційного хліба, так і в французів є багато різновидів багетів. Зробити самостійно справжній французький багет турбійон (Tourbillon), що в перекладі означає «вихор», зовсім не складно.
Продовжувати читання Справжній французький багет турбійон з кунжутом

Мавпячий хліб з часником і маслом

Мавпячий хліб отримав таку досить негарну назву, якою не варто іменувати хліб, через те, що його некультурно їдять, відламуючи шматки руками. Хоча процес випічки з дріжджового тіста нічим не відрізняється від звичайного. Продовжувати читання Мавпячий хліб з часником і маслом

Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Далеко не таємниця, що домашній хліб набагато корисніший. Тільки з чисто пшеничного борошна, навряд чи, такий вдасться спекти. Пропоную навчитися робити справжній домашній хліб, від якого не постраждає фігура. Найбільш приємною новиною буде те, що такий хліб не потрібно замішувати та випікати у духовці. За вас все зробить хлібопічка! Продовжувати читання Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний

Яблуко – це один із самих розповсюджених різновидів фруктів, поласувати яким можна в будь-яку пору року. Отже, пропоную приготувати ароматний, красивий та смачний яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста. Смаковий союз «яблуко-кориця», що давно став класикою кондитерського мистецтва, не залишить байдужим жодного ласуна. Продовжувати читання Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний

Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці

Особисто в мене аромат свіжоспеченого домашнього хліба створює неповторне відчуття родинного затишку та тепла. Тому, сьогодні я хочу приготувати смачний білий здобний хліб в хлібопічці за вельми простим рецептом. Всіх запрошую приєднатися до мене і насолодитися його особливим смаком та ароматом.
Продовжувати читання Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці

Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів

Цей простий американський рецепт здатен полонити серця всіх, хто вперше спробує, замісити унікальне солодке дріжджове листкове тісто, що має ванільний аромат.

Продовжувати читання Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів

Пуффмаффіни – булочки з листкового дріжджового тіста своїми руками

Пуффмаффіни є гібридом слойки та мафінів. Це булочки з листкового дріжджового тіста з цукровим прошарком та неабияким смаком. Випічка готується в формі для мафінів. Продовжувати читання Пуффмаффіни – булочки з листкового дріжджового тіста своїми руками

Дріжджові домашні булочки з кунжутом на воді та сухих дріжджах

Будинок наповнюється дивовижним ароматом смачної дріжджової випічки, що розповсюджують апетитні булочки з кунжутом, щойно вийняті з духовки. Побалувати своїх рідних такими ж гарячими дріжджовими булочками може кожна вправна господиня.
Продовжувати читання Дріжджові домашні булочки з кунжутом на воді та сухих дріжджах

Швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах

Запорукою смачної піци, безперечно, є правильно приготована основа з тіста, від смаку якої залежить смак готової страви. Якщо тісто смачне, то воно відмінно поєднується з будь-якими варіантами начинки. Швидко приготувати смачне та м’яке дріжджове тісто для піци дуже просто. Тож, готуймо разом смачне, тонке та швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах. Продовжувати читання Швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах