Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт

Манти з м’ясом – це китайська страва, яка ще в Середньовіччі стала популярною в Середній Азії. Зараз ми розкажемо, як приготувати смачну класичну їжу, яку найкраще робити зі свинини. Продовжувати читання Соковиті манти з м’ясом в пароварці – класичний рецепт

Пікантний рис з креветками по-тайськи – смачна друга страва з рису

Пікантний розсипчастий вершковий рис з креветками і гострим чилі -перцем точно припаде до смаку любителям легкої та в міру гострої азіатської їжі. Продовжувати читання Пікантний рис з креветками по-тайськи – смачна друга страва з рису

Маринована курка в медовому соусі – смачна м’ясна закуска

Ароматна і пікантна маринована курка в медовому соусі ідеально збалансована за смаком: має помірну гостроту, приємний кислий смак та пікантну солодкість. Продовжувати читання Маринована курка в медовому соусі – смачна м’ясна закуска

Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві

Презентовані сьогодні ароматні, соковиті і дуже смачні курячі стегна в кисло-солодкому соусі стануть азіатською родзинкою на вашому столі. Продовжувати читання Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві