Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт

Усім тим, кому небайдуже здорове харчування чи зроблені власноруч корисні десерти може сподобатися рецепт приготування медових гарбузових скибочок. Духмяний та пряний, просочений медом та ароматом спецій, з сухофруктами – такий гарбуз запечений в духовці шматочками дуже корисний і дорослим, і дітям, і літнім людям. Гарбузовий десерт можна вживати без побоювання поправитися, адже калорійність його дуже низька. Продовжувати читання Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт

Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Серед різноманіття м’ясної продукції яловичина вважається одним із непростих в приготуванні видів м’яса. Не кожній господині вдається з неї зробити смачні страви, тому, я довгий час уникала даного продукту. Коли мені на очі потрапив цей простий рецепт, я зважилася приготувати страву і не пошкодувала. Яловичина в горщиках в духовці виходить неймовірно соковитою, ніжною та пікантною на смак. Продовжувати читання Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром

Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт приготування гарного на смак та привабливого на вигляд закусочного пирога з подвійною начинкою та чудовою назвою – пиріг-соняшник з двома начинками. Як зрозуміло із назви, робиться він у вигляді яскравої квітки. В якості начинки використовується дві суміші – м’ясо та гриби, картопля та сир. Продовжувати читання Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром

Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Найбільше домашнього часу у жінки забирають клопоти на кухні. А все тому, що хочеться смачно нагодувати своїх рідних. Щоб зменшити час перебування на кухні, пропоную вам простий, швидкий та дуже смачний рецепт запеченої у духовці курки, яким я сама досить часто користуюсь. Курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді виходить дуже ніжна та соковита. Продовжувати читання Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Паста зіті  – це звичайні макарони у вигляді великих коротеньких трубочок. Ви не раз бачили такі ж макарони у звичайному магазині, але вони, як правило, відрізняються від італійської пасти зіті складом борошна та технологією приготування. Тому, все ж, раджу для цієї страви купити оригінальні макарони зіті.  Продовжувати читання Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Тісто кракелін на тістечка Шу

Щоб приготувати тістечко Шу, треба знати як зробити для нього пісочне тісто кракелін. Продовжувати читання Тісто кракелін на тістечка Шу

Картопля з майонезом в духовці

Поданий нижче рецепт із картоплі є відмінним гарніром до страв із риби, м’ясних продуктів, а також до овочевих салатів. Ця страва чудово підійде як до святкової вечері, так і до звичайного обіду. Продовжувати читання Картопля з майонезом в духовці

Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом неймовірно простий у приготуванні, проте вражає наповал своїм смаком. Чудовим доповненням до цієї страви стане овочевий салат. Продовжувати читання Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Печеня з м’ясом, грибами і картоплею – незвичайні зрази а-ля Нельсон по-французьки

Рецепт зразів а-ля Нельсон просочений багатовіковою історією. Головний секрет цієї страви, а саме її відношення до видатного британського флотоводця залишається нерозгаданим. Проте це абсолютно ніяк не впливає на дивовижний смак зразів. Продовжувати читання Печеня з м’ясом, грибами і картоплею – незвичайні зрази а-ля Нельсон по-французьки

Запечена картопля з грибами в томатному соусі

Картопля – неймовірно поширений продукт. Її варять, смажать, запікають. Картоплю готують як удома, так і в мішленівських ресторанах. Ба більше, вона має лікувальні властивості та використовується як сировина для біопалива. Продовжувати читання Запечена картопля з грибами в томатному соусі