Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Продовжувати читання Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

У пісні дні ми не виключаємо зі свого меню вживання домашньої випічки, адже, її теж можна приготувати і смачно, і ситно. У нас сьогодні пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею, пекти який ми будемо в духовці. Начинка для пирога не звичайна – це подрібнена сира картопля, доповнений цибулею і спеціями. Тісто для цієї пісної випічки треба замісити на воді, з використанням рослинної олії і сухих дріжджів. Продовжувати читання Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Шанувальникам домашньої випічки – ситної і смачної – пропонується рецепт приготування соковитих м’ясних біляшів. Начинка для даної випічки – це подрібнене яловиче м’ясо, доповнене кубиками картоплі. Випікати свої біляші буду в духовці, а тісто для них вирішила замісити на сухих швидкодіючих дріжджах. Смачні домашні біляші в духовці – відмінна дієтична страва для ситного перекусу! Продовжувати читання Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток за цим рецептом – це смачна страва з риби, яка ідеально доповнить святкове застілля, гармонійно впишеться в обіднє меню і просто незамінна при складанні пісного меню. Приємною особливістю є те, що запікається очищене рибне філе, тобто, готова страва буде без кісток. Та й на приготування цієї гарячої рибної закуски знадобиться всього півгодини і мінімум інгредієнтів, а результат здивує вишуканістю смакових відтінків і пряним букетом ароматів.  Продовжувати читання Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Традиційна французька гаряча закуска відома під назвою жульєн, стане ідеальним варіантом для вечері або святкового меню. Страва ніжна, смачна і відмінно урізноманітнює трапезу. Також, грибний жульєн з гливами і куркою ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і салатами. Приготуйте жульен в горщиках рідним або гостям і ви точно не помилитеся у виборі смачною гарячої закуски. Продовжувати читання Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – смачний і корисний яблучний десерт

Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – це солодкий пряний десерт з цікавою подачею. Такий легкий яблучний десерт швидкий в приготуванні і для його створення знадобиться всього п’ять інгредієнтів! Експериментуйте з наповненням і прянощами та знайдіть свій улюблений варіант. Переконайтеся, що печені яблука з сиром це дуже смачно.  Продовжувати читання Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – смачний і корисний яблучний десерт

Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею

Соковиті і смачні дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею – це ароматна випічка, схожа за структурою на пампушки або часникові булочки, але з оригінальною подачею. Такий варіант випічки з дріжджового тіста ідеальний при подачі до борщу, розсольнику або томатного супу. Експериментуйте з зеленню і сирами (у мене сьогодні моцарелла) в складі начинки, додавайте оригінальні спеції і/або олії і дивуйте рідних смачною і пишною дріжджовий випічкою. Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею

Запечена картопля в кефірі в духовці – просто, смачно і оригінально

Багато господинь вважають за краще подавати приготовані м’ясні чи рибні страви з картопляним гарніром. Пропоную сьогодні включити в повсякденному меню не звичайну страву. Це буде запечена картопля в кефірі в духовці – дуже смачна і ніжна. Крім картопляних плодів і кефіру для реалізації рецепту знадобиться ще цибуля ріпчаста і зелень. Продовжувати читання Запечена картопля в кефірі в духовці – просто, смачно і оригінально