Смачні карасі в сметані запечені в духовці

Існує безліч рецептів приготування риби, але на особливу увагу заслуговує риба, запечена в духовці, тому що вона має неабиякий смак і не втрачає значну кількість корисних елементів. А ще важливо, що не обов’язково надавати перевагу дорогим сортам. Продовжувати читання Смачні карасі в сметані запечені в духовці

Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Запечені печериці з баклажанами та сиром – це дуже смачно. Існує багато способів приготування запечених грибів. Ця стаття присвячена рецепту фаршированих шампіньйонів з шинкою та сиром під винним соусом, що має більш святковий характер.

Продовжувати читання Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Червоний морський окунь смажений на сковороді

Смажений окунь – гаряча закуска, яка “виручить” в будь-який момент: чи це святкова вечеря, чи в домі просто є поціновувач риби, який від такої смакоти ніколи не відмовиться. Продовжувати читання Червоний морський окунь смажений на сковороді

Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Лапки молодого гусака – це ніжне і ароматне м’ясо, яке дуже добре смакує. Пропонуємо вам дуже простий та швидкий рецепт приготування гусячих лапок в фользі. Продовжувати читання Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Картопля з фаршем запечена в духовці на шпажках

Картопля з фаршем запечена в духовці на шпажках – це дуже смачна і проста закуска, яку можна приготувати швидко та без зайвих зусиль. Продовжувати читання Картопля з фаршем запечена в духовці на шпажках

Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею та зеленню

Соковиті курячі котлети з ніжним курячим філе навдивовижу смачні й корисні, особливо, якщо готувати їх з додаванням сирої моркви та невеликою кількістю зелені. Продовжувати читання Соковиті курячі котлети з морквою, цибулею та зеленню

Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Пудинг з риби в багеті – це дуже проста і дуже популярна польська страва. На її приготування не доведеться витрачати більше 60-ти хвилин. А результат вийде просто божественний. Продовжувати читання Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Курячі ніжки в мультиварці, запечені з майонезом, вином і спеціями

Буває так, що замариновані курячі ніжки на шашлик, не вдається, через погодні умови, приготувати на вугіллі. У такому випадку їх можна запекти в мультиварці. Продовжувати читання Курячі ніжки в мультиварці, запечені з майонезом, вином і спеціями

Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Сьогоднішня стаття присвячена приготуванню човників з баклажанів з фаршем. Фарш дуже легкий і простий. До його складу входять курка, овочі та сир. Якщо запечені фаршировані баклажани подати на стіл ще гарячими, то їх сміливо можна назвати самостійною гарячою стравою.

Продовжувати читання Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Голубці можна робити з різною начинкою. Один з цікавих видів цієї страви – голубці з рисом та рибою. Саме їх рецептом ми зараз і поділимося.  Продовжувати читання Пісні голубці з рибою і рисом в підливі