Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Продовжувати читання Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Гратен з картоплі – це популярна класична страва французької кухні з рум’яною скоринкою, найніжнішим смаком та простим приготуванням. Ця ефектна і смачна запіканка вже давно завоювало серця багатьох світових гурманів. Сьогодні я пропоную зробити вегетаріанський картопляний гратен з грибами і часниковим соусом. Продовжувати читання Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток за цим рецептом – це смачна страва з риби, яка ідеально доповнить святкове застілля, гармонійно впишеться в обіднє меню і просто незамінна при складанні пісного меню. Приємною особливістю є те, що запікається очищене рибне філе, тобто, готова страва буде без кісток. Та й на приготування цієї гарячої рибної закуски знадобиться всього півгодини і мінімум інгредієнтів, а результат здивує вишуканістю смакових відтінків і пряним букетом ароматів.  Продовжувати читання Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Традиційна французька гаряча закуска відома під назвою жульєн, стане ідеальним варіантом для вечері або святкового меню. Страва ніжна, смачна і відмінно урізноманітнює трапезу. Також, грибний жульєн з гливами і куркою ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і салатами. Приготуйте жульен в горщиках рідним або гостям і ви точно не помилитеся у виборі смачною гарячої закуски. Продовжувати читання Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечена скумбрія з часником і розмарином – проста страва з вишуканим смаком, яку зможе швидко зробити в домашніх умовах будь-яка господиня. Така гаряча рибна закуска відмінно доповнить гарніри з рису і коренеплодів, урізноманітнить святкове пісне меню красивою і апетитною подачею. Продовжувати читання Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний

Не тільки в літній сезон шашликів на природі можна готувати цю дуже смачну і улюблену всіма (ну крім вегетаріанців, звичайно ж) м’ясну страву. М’який та ніжний свинячий шашлик можна готувати по-різному. Наприклад, в нашому кулінарному рецепті розказано про те, як зробити в домашніх умовах шашлик із свинини в фользі запечений в духовці. Продовжувати читання Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний

Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий

Ми впевнені, що всі ті, хто просто обожнює м’ясні страви, оцінить запропонований рецепт. У нас сьогодні в меню – смачний і соковитий, правильно приготований ескалоп зі свинини на сковороді. Щоб приготування дійсно вдалося на славу, краще взяти свинячу корейку. Продовжувати читання Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий

Смажена свинина в соєвому соусі на сковороді – соковита і смачна

Запропонована сьогодні кисло-солодка свинина в соєвому соусі варта включення в будь-яке меню. М’ясна закуска виходить смачна, ніжна і соковита, готується в традиції азіатської кухні і кожен може зробити її під себе. Продовжувати читання Смажена свинина в соєвому соусі на сковороді – соковита і смачна

Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Ароматне поєднання м’яса свинини з грушами і розмарином – це класичне гармонійне сполучення ситних, смачних і ніжних інгредієнтів в одній страві. Тушковане таким чином м’ясо виходить неймовірно соковите, ароматне, м’яке і ніжне. Продовжувати читання Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч