Лаваш з сиром і зеленню на сковороді – швидкі пиріжки з лаваша

Пропоную ще один варіант смачного сніданку, який вам та рідним обов’язково сподобається. Цю страву можна назвати швидкими пиріжками-конвертиками, всередині яких смачна сирна начинка. Готуються вони дуже просто та, водночас, швидко. Для приготування потрібно купити тонкий лаваш. Такий можна знайти в хлібному відділі майже кожного супермаркету. Продовжувати читання Лаваш з сиром і зеленню на сковороді – швидкі пиріжки з лаваша

Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Найбільше домашнього часу у жінки забирають клопоти на кухні. А все тому, що хочеться смачно нагодувати своїх рідних. Щоб зменшити час перебування на кухні, пропоную вам простий, швидкий та дуже смачний рецепт запеченої у духовці курки, яким я сама досить часто користуюсь. Курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді виходить дуже ніжна та соковита. Продовжувати читання Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Крокети набули популярності в усьому світі. Назва походить від французького слова “croquer”, що означає “хрумтіти”. Чисельність варіантів приготування цієї страви просто вражає! Крокети стануть чудовою закускою, основною стравою чи гарніром, прекрасно доповнять будь-яке свято або посиденьки з сім’єю чи друзями. Продовжувати читання Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Домашній стейк з яловичини на сковороді

У наш час стейк є дуже популярною стравою. Його готують практично в кожному ресторані. Проте перенесімося в Стародавній Рим. Чому туди? Бо саме Стародавній Рим уважається місцем виникнення цього рецепту приготування м’яса. Проте своєї популярності стейки набули саме завдяки США, ставши частиною національної кухні. Продовжувати читання Домашній стейк з яловичини на сковороді

Курячі гомілки в соєвому соусі в духовці

Курятина – дуже універсальний продукт. З неї можна легко приготувати й звичайну смачну вечерю, і вишукану ресторанну страву. Курятину варять, запікають, смажать, тушкують. Різноманіття страв, приготованих із цього м’яса, вражає наповал! Продовжувати читання Курячі гомілки в соєвому соусі в духовці

Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Курка є досить доступним продуктом. Вона входить до складу страв практично всіх національних кухонь світу. Куряче м’ясо обожнюють і дорослі, і діти. Воно чудово підійде для дієтичного меню та святкової вечері. Продовжувати читання Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці

Курка — неймовірно поширений продукт. На просторах інтернету існує, напевно, понад 1000 страв з цього м’яса. Саме багатогранність продукту є причиною такої численності. Курка набуває різних смаків у залежності від спецій та способу приготування. Цей продукт використовується в національних кухнях Грузії, Індії, Франції та інших країн світу. Продовжувати читання Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані

Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані підкорює легкістю у приготуванні та смаком. Продовжувати читання Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані

Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді

Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Страва виходить смачною і дуже ароматною. Продовжувати читання Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді