Дріжджове листкове тісто для круасанів – секрети приготування

Сьогодні мова піде про смачну французьку булочку – круасан, а точніше, про листкове тісто, з якого готується ця ніжна випічка, та особливості його приготування. Рецепт дріжджового листкового тіста вельми простий, однак, має свої секрети приготування. Головний з яких – правильне замішування. Не менш важливий момент – точний час охолодження готового тіста. Продовжувати читання Дріжджове листкове тісто для круасанів – секрети приготування

Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Сьогодні я хочу розповісти про маленькі секрети, які дуже важливі для того, щоб зробити смачне і пишне здобне дріжджове тісто, яке використовують при випіканні булочок для гамбургерів, просто булочок, рулетів, батонів, пиріжків і т.д. Продовжувати читання Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Домашня локшина на яйцях, без води

Для того щоб зробити домашню локшину на яйцях і не використовувати для супу або гарніру магазинну, потрібно зовсім мало часу й можна обійтися без особливих кулінарних навичок.  Продовжувати читання Домашня локшина на яйцях, без води

Смачне здобне дріжджове тісто в хлібопічці

Випічка зі здобного дріжджового тіста дуже смачна. Але таке тісто господині називають дещо «вередливим». Щоб замісити його звичайним способом треба багато зусиль, терпіння та вільного часу. Існує швидкий рецепт дріжджового тіста в домашніх умовах, яке можна зробити в хлібопічці. Продовжувати читання Смачне здобне дріжджове тісто в хлібопічці

Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Дуже добре, коли господиня вміє самостійно пекти корисні дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна. Таку випічку, посипану кунжутом і насінинами, можна куштувати як перекус між сніданком, обідом і вечерею. Продовжувати читання Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Домашня яєчна локшина – як приготувати без води, тільки на яйцях

Раніше наші бабусі та мами в домашніх умовах виготовляли локшину для приготування смачних супів та гарнірів та ще й робили запаси для подальшого використання. Зараз, коли у будь-якому магазині є величезний вибір різних видів макаронних виробів, багато хто і не пам’ятає бабусиного рецепта домашньої локшини. Продовжувати читання Домашня яєчна локшина – як приготувати без води, тільки на яйцях

Домашній вівсяний хліб в духовці

В моїй родині дуже люблять поласувати свіжим та запашним домашнім хлібом. Тому, я намагаюся якомога частіше готувати його, постійно випробовуючи нові рецепти. От і сьогодні хочу запропонувати господиням разом зі мною приготувати не просто смачний, а ще й корисний хліб на воді з вівсяними пластівцями. Продовжувати читання Домашній вівсяний хліб в духовці

Тісто кракелін на тістечка Шу

Щоб приготувати тістечко Шу, треба знати як зробити для нього пісочне тісто кракелін. Продовжувати читання Тісто кракелін на тістечка Шу

Домашній хліб з сиром в хлібопічці

Домашній хліб з сиром – це проста випічка, яку легко і зручно робити в хлібопічці. І зараз ми розкажемо простий рецепт приготування. Продовжувати читання Домашній хліб з сиром в хлібопічці