Тісто для вареників і пельменів на мінералці – дуже смачне і не розклеюється при варінні

Мінеральна вода (та ще й газована) – відмінний освіжаючий напій. Така водиця, безумовно, корисна для нас. А чи відомо вам, що мінералка часто використовується в кухарській справі. Найчастіше, як один з інгредієнтів для замісу тіста або кляра. Продовжувати читання Тісто для вареників і пельменів на мінералці – дуже смачне і не розклеюється при варінні

Хрустке тісто для чебуреків з горілкою – правильний рецепт тіста для чебуреків

Якщо вам подобаються смачні хрусткі чебуреки, самостійно приготовлені в домашніх умовах, то сьогодні презентую простий рецепт як правильно замісити найкраще, дивовижно смачне тісто для чебуреків на горілці. Продовжувати читання Хрустке тісто для чебуреків з горілкою – правильний рецепт тіста для чебуреків

Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Хіба можуть зрівнятися домашні смачні пельмені і вареники з покупними !? Краще трохи витратити свого часу і наліпити їх самостійно – руками або з використанням спеціальних пристосувань для ліплення даних виробів. Замісити еластичне і смачне тісто можна за різними рецептами. Продовжувати читання Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Пісне заварне тісто для вареників на окропі і рослинній олії – смачне та еластичне

Візьміть на озброєння цей простий в реалізації рецепт замісу тіста, яке стане в нагоді вам для ліплення вареників як у звичайні дні, так і у дні посту. Основа нашого тіста, втім, як і будь-якого іншого, це пшеничне борошно та сіль. В якості «рідкого» інгредієнта візьмемо окріп в поєднанні з  рослинною олією, що зробить тісто більш еластичним. Продовжувати читання Пісне заварне тісто для вареників на окропі і рослинній олії – смачне та еластичне

Дріжджове листкове тісто для круасанів – секрети приготування

Сьогодні мова піде про смачну французьку булочку – круасан, а точніше, про листкове тісто, з якого готується ця ніжна випічка, та особливості його приготування. Рецепт дріжджового листкового тіста вельми простий, однак, має свої секрети приготування. Головний з яких – правильне замішування. Не менш важливий момент – точний час охолодження готового тіста. Продовжувати читання Дріжджове листкове тісто для круасанів – секрети приготування

Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Сьогодні я хочу розповісти про маленькі секрети, які дуже важливі для того, щоб зробити смачне і пишне здобне дріжджове тісто, яке використовують при випіканні булочок для гамбургерів, просто булочок, рулетів, батонів, пиріжків і т.д. Продовжувати читання Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Домашня локшина на яйцях, без води

Для того щоб зробити домашню локшину на яйцях і не використовувати для супу або гарніру магазинну, потрібно зовсім мало часу й можна обійтися без особливих кулінарних навичок.  Продовжувати читання Домашня локшина на яйцях, без води

Смачне здобне дріжджове тісто в хлібопічці

Випічка зі здобного дріжджового тіста дуже смачна. Але таке тісто господині називають дещо «вередливим». Щоб замісити його звичайним способом треба багато зусиль, терпіння та вільного часу. Існує швидкий рецепт дріжджового тіста в домашніх умовах, яке можна зробити в хлібопічці. Продовжувати читання Смачне здобне дріжджове тісто в хлібопічці

Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Дуже добре, коли господиня вміє самостійно пекти корисні дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна. Таку випічку, посипану кунжутом і насінинами, можна куштувати як перекус між сніданком, обідом і вечерею. Продовжувати читання Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням