Запропонований сьогодні сільський салат із свинини з солоними огірками, морквою і цибулею – це проста і смачна страва з бюджетних інгредієнтів. Закуска виходить дуже ситна, ароматна і неймовірно апетитна. Вона виручить і тоді, коли в холодильнику є лише самотній шматочок запеченого м’яса, а хочеться поласувати чимось дуже смачним. Щоб приготувати такий м’ясний салат швидко, найкраще підготувати інгредієнти для страви з вечора (м’ясо і засмажені з овочі). Продовжувати читання Сільський салат із свинини з солоними огірками, морквою і цибулею
Країна рецептів: Українська кухня
Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею
Соковиті і смачні дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею – це ароматна випічка, схожа за структурою на пампушки або часникові булочки, але з оригінальною подачею. Такий варіант випічки з дріжджового тіста ідеальний при подачі до борщу, розсольнику або томатного супу. Експериментуйте з зеленню і сирами (у мене сьогодні моцарелла) в складі начинки, додавайте оригінальні спеції і/або олії і дивуйте рідних смачною і пишною дріжджовий випічкою. Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею
Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці
Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці
Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу
Складно, навіть, уявити наваристий український борщ без ароматних та м’яких часникових пампушок на додачу. Кращим доповненням можуть бути лише бурякові пампушки з часником спечені у духовці, які ми сьогодні і будемо готувати. Пропоную всім кулінаркам приєднатися до мене та скористатись цим докладним фото-рецептом для приготування пікантної закуски до борщу. Продовжувати читання Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу
Пишні сирні сирники без соди на сковороді
В розділі «Сніданки» моєї кулінарної книги особливе місце займає рецепт пухких сирників. Сир обов’язково має бути присутнім в повсякденному дитячому раціоні, адже він головне джерело необхідного організму кальцію. Але, дуже часто діти не люблять вживати просто сир, а от у вигляді апетитних сирників це зробити дуже легко. Пропоную разом зі мною зробити пишні сирні сирники без соди. Продовжувати читання Пишні сирні сирники без соди на сковороді
Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом
По сьогоднішній день пам’ятаю, як була ще дитиною і з великим задоволенням їла у бабусиній затишній хатині неймовірно смачний, наваристий та запашний червоний борщ. З того часу я перепробувала багато варіантів цієї гарячої першої страви, та вони не смакували, як той, бабусин борщик. Приготувати традиційний червоний борщ не складно. Продовжувати читання Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом
Смачний український пісний борщ з буряком
Пісний борщ — це традиційна українська страва, яка відмінно підходить тим, хто дотримується дієти та посту. Жінкам, які хочуть трохи схуднути перед новорічними святами, рецепт такого борщу буде актуальним. А взагалі, першу страву потрібно їсти кожного дня, особливо взимку. Вона не тільки насичує організм вітамінами, але й зігріває. Запашний український борщ, зварений з одними овочами та томатним соком, відмінно справляється з цими завданнями. Продовжувати читання Смачний український пісний борщ з буряком
Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом
Рецепт пісного борщу з квасолею, грибами та гарбузом має “глибоке коріння”. Господиня, що чемно з ним поділилася, дізналася про нього від своєї бабусі. Готувати такий борщ зовсім нескладно, проте смак і аромат швидко полонить серця всіх присутніх за сімейним столом. Цю першу страву оцінять вегетаріанці та люди, що дотримуються пісних днів. Продовжувати читання Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом
Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею
Щука, запечена в духовці й фарширована морквою та цибулею, є чудовим варіантом швидкого та смачного приготування риби на обід чи вечерю. Не варто лякатися назви страви. Рецепт насправді досить простий, а на приготування не прийдеться витрачати багато часу. Продовжувати читання Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею
Класичний червоний борщ з буряком і м’ясом
Мабуть, кожен знає, що традиційний український борщ з буряком та м’ясом – дуже смачна та ситна перша страва. Та деякі господині не беруться його готувати через велику кількість компонентів, що входять до складу борщу. Продовжувати читання Класичний червоний борщ з буряком і м’ясом