Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Нігвзіані бадріджані – баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню, а якщо точніше, то це рулетики з баклажанів з гострою начинкою. Як бачите, блюдо називається дуже заманливо і красиво. Ця пряна і ароматна баклажанна закуска з травами і горіхами ідеально урізноманітнює святковий стіл і вносить цікавий тон в повсякденне меню. Продовжувати читання Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами

Запечені в духовці фаршировані перці по-грузинськи мають начинку без рису. Тільки м’ясо, ароматна селера і, звичайно ж, горіхи. Це смачна і проста в приготуванні гаряча закуска, яка буде доречна на будь-якому святі. Ароматна м’ясна друга страва відмінно доповнить овочеві, злакові та інші м’ясні закуски. Продовжувати читання Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами