Морква по-корейські – улюблена самостійна пікантна овочева закуска для багатьох та компонент безлічі смачних салатів та страв. А все завдяки ароматному, солодко-гострому, зі звабливими нотками апетитних прянощів смаку. Продовжувати читання Морква по-корейськи – смачний корейський салат
Країна рецептів: Корейська кухня
Мариновані овочі по-корейськи: пекінська капуста, морква і перець з часником
Якщо вам подобаються гострі овочеві салати, з неповторними та апетитними ароматами, то пропоную звернути увагу на цей овочевий салат по-корейськи. В рецептуру входять самі звичайні овочі, які в наших магазинах можна купити круглий рік. Швидко мариновані овочі по-корейськи виходять ароматними, соковитими, смачними і корисними. Продовжувати читання Мариновані овочі по-корейськи: пекінська капуста, морква і перець з часником
Корейський салат з фунчозою та овочами
Фунчоза, або китайська скляна локшина є чудовим і простим у плані приготування універсальним продуктом. Більшість переконана, що її роблять з рису, але насправді цей прозорий продукт готують з крохмалю бобів мунг, які ростуть в Китаї. Продовжувати читання Корейський салат з фунчозою та овочами
Морква корейська з волоськими горіхами
Корейські салати вже давно подобаються жителям багатьох країн світу. Вся причина в тому, що вони мають вишуканий смак. Вдале поєднання східних прянощів і спецій та кислувато-солодкі нотки компонентів, в міру солоні й гострі овочі по-корейськи, стали частими “гостями” на столах українських родин. Продовжувати читання Морква корейська з волоськими горіхами
Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком
Зробити роли зовсім не так важко, як може здатися на перший погляд. Треба лише знати кілька нюансів, які допоможуть приготувати дуже смачну страву, якою можна порадувати себе і пригостити близьких. Продовжувати читання Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком
Найсмачніший буряк по-корейськи – особливо ароматний
Буряк – це корисний коренеплід, який має на організм тільки позитивний вплив. Він рятує від анемії, авітамінозу, а також допомагає печінці краще функціонувати. Продовжувати читання Найсмачніший буряк по-корейськи – особливо ароматний
Корейський суп з локшиною, овочами і імбирними міні-фрикадельками
Корейський суп з локшиною, з редькою дайкон, морквою та імбирними м’ясними ньокі з легкістю можна приготувати й на українській кухні. Продовжувати читання Корейський суп з локшиною, овочами і імбирними міні-фрикадельками
Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами
Корейська кухня на весь світ відома своїми пікантними маринадами для страв з овочів, м’яса ти риби. В одному з корейських ресторанчиків мені пощастило познайомитися з ніжною яловичою вирізкою, відвареною та замаринованою з овочами. Продовжувати читання Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами
Домашня кімчі з пекінської капусти – смачний салат по-корейськи з капусти
Кімчі з капусти – страва національної корейської кухні. Якщо подивитися на значення слова “кімчі”, то воно означає будь-які мариновані або солоні овочі, що приправляються часником та перцем. В мережі подано більш, як 200 рецептів приготування цієї страви. Кулінаркам стане в пригоді саме цей спосіб приготування кімчі з пекінської капусти, адже він швидкий, простий та перевірений багато разів на власному досвіді. Продовжувати читання Домашня кімчі з пекінської капусти – смачний салат по-корейськи з капусти
Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска
У сирій рибі міститься величезна кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Але вживати в їжу рибу, що не пройшла термічну обробку багато людей вважають небезпечним. Я хочу презентувати господиням свій простий рецепт за яким ви сміло зможете приготувати мариновану рибу Хе по-корейськи в домашніх умовах. Продовжувати читання Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска