Морква корейська з волоськими горіхами

Корейські салати вже давно подобаються жителям багатьох країн світу. Вся причина в тому, що вони мають вишуканий смак. Вдале поєднання східних прянощів і спецій та кислувато-солодкі нотки компонентів, в міру солоні й гострі овочі по-корейськи, стали частими “гостями” на столах українських родин. Продовжувати читання Морква корейська з волоськими горіхами

Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком

Зробити роли зовсім не так важко, як може здатися на перший погляд. Треба лише знати кілька нюансів, які допоможуть приготувати дуже смачну страву, якою можна порадувати себе і пригостити близьких.  Продовжувати читання Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком

Найсмачніший буряк по-корейськи – особливо ароматний

Буряк – це корисний коренеплід, який має на організм тільки позитивний вплив. Він рятує від анемії, авітамінозу, а також допомагає печінці краще функціонувати. Продовжувати читання Найсмачніший буряк по-корейськи – особливо ароматний

Корейський суп з локшиною, овочами і імбирними міні-фрикадельками

Корейський суп з локшиною, з редькою дайкон, морквою та імбирними м’ясними ньокі з легкістю можна приготувати й на українській кухні. Продовжувати читання Корейський суп з локшиною, овочами і імбирними міні-фрикадельками

Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами

Корейська кухня на весь світ відома своїми пікантними маринадами для страв з овочів, м’яса ти риби. В одному з корейських ресторанчиків мені пощастило познайомитися з ніжною яловичою вирізкою, відвареною та замаринованою з овочами. Продовжувати читання Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами

Домашня кімчі з пекінської капусти – смачний салат по-корейськи з капусти

Кімчі з капусти – страва національної корейської кухні. Якщо подивитися на значення слова “кімчі”, то воно означає будь-які мариновані або солоні овочі, що приправляються часником та перцем. В мережі подано більш, як 200 рецептів приготування цієї страви. Кулінаркам стане в пригоді саме цей спосіб приготування кімчі з пекінської капусти, адже він швидкий, простий та перевірений багато разів на власному досвіді. Продовжувати читання Домашня кімчі з пекінської капусти – смачний салат по-корейськи з капусти

Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска

У сирій рибі міститься величезна кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Але вживати в їжу рибу, що не пройшла термічну обробку багато людей вважають небезпечним. Я хочу презентувати господиням свій простий рецепт за яким ви сміло зможете приготувати мариновану рибу Хе по-корейськи в домашніх умовах.  Продовжувати читання Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска

Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею – швидка пісна закуска

Пікантні мариновані печериці по-корейськи здивують збалансованим пряним смаком і тонким ароматом часничку. Блюдо насичене за смаком, просте і швидке в приготуванні. Печериці по-корейськи з морквою та цибулею – відмінний варіант одночасно і смачної пісної закуски, і цікавої грибної холодної закуски до свята. Продовжувати читання Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею – швидка пісна закуска