Східна кухня відрізняється особливим смаком та гармонійним поєднанням компонентів страв. Традиційно, м’ясні страви готуються з жирних сортів м’яса, однак, його жирність сповна компенсується великою кількістю овочів. До того ж, у східних кухнях для приготування використовуються особливі технології, такі як тривале тушкування або томління в казані, що максимально зберігає всю вітамінно-мінеральну користь продуктів. Продовжувати читання Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці
Країна рецептів: Татарська кухня
Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці
Кайнари – це татарські пиріжки з м’ясом. Дуже смачні та поживні. Власне, цим і славиться татарська кухня. Продовжувати читання Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці
Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею
Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею
Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею
Важко знайти людину, якій би не сподобалися татарські пиріжки трикутної форми з начинкою із м’яса та картоплі. Їх називають ечпочмакі або ічпічмакі чи то учпучмакі. У випічки не тільки багато назв, так само багато є варіантів приготування цих смачних конвертиків. Продовжувати читання Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею