Відмінно поснідати зранку можна грінками з чорного хліба з яйцем. Вони дуже смачні, ситні та “симпатичні”. Покроковий рецепт із фото допоможе швидше розібратися в тому, як готувати домашні грінки. Продовжувати читання Домашні грінки з чорного хліба з яйцем у духовці
Країна рецептів: Англійська кухня
Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель
Під час перегляду улюблених кулінарних передач я записала цей рецепт приготування цікавого варіанту великодньої випічки без дріжджів. Пізніше приготувала кекс відповідно до свого смаку та можливостей. Продовжувати читання Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель
Солодкі грінки з батона з яйцем і молоком на сковороді
Дуже часто буває так, що куплений батон не вдалося з’їсти до кінця. У такому разі, є один смачний і солодкий вихід. З такого батона можна приготувати грінки на сніданок. Продовжувати читання Солодкі грінки з батона з яйцем і молоком на сковороді
Англійський ростбіф з яловичини
Англійський ростбіф з яловичини сміливо можна назвати простіше, тобто яловичиною, запеченою шматком у духовці. Але називати цю страву ростбіфом коротше та ємніше. Рецепт приготування зовсім нескладний і під силу кожній з українських кулінарок.
Національна англійська кухня: страви, традиції, історія, особливості, рецепти, фото
Основою національної англійської кухні є прості та ситні страви, цим вона значно відрізняється від елегантної французької. Кулінари Англії звикли готувати лише з натуральних продуктів. Вони їх варять, смажать, запікають і тушкують. Продовжувати читання Національна англійська кухня: страви, традиції, історія, особливості, рецепти, фото
Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді – смачні, солодкі, солоні і з часником
Варіантів приготування смачних та ситних грінок з білого хліба з яйцем багато. Все залежить від того, чи буде це легка закуска, ситний сніданок чи як додаток до салату чи супу. Найкраще для грінок брати тостерний хліб, він м’якіший і не буде тріскатися під час обжарювання. Продовжувати читання Грінки з білого хліба з яйцем на сковороді – смачні, солодкі, солоні і з часником
Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці
Я обожнюю готувати і завжди шукаю нові цікаві рецепти. Моє нещодавнє відкриття – «Шотландський м’ясний рулет з яйцем під грибним соусом». Не знаю, чи дійсно ця страва має шотландське коріння, проте рецепт мені сподобався. Продовжувати читання Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці
Сирний чізкейк з абрикосами в домашніх умовах
Як відомо, популярний сьогодні по всьому світі ніжний сирний чізкейк походить з Англії. На батьківщині десерту кожна господиня має свій особливий рецепт приготування цього смачного пирога. Традиційно, цей пісочний пиріг з сиром готується шляхом випікання, але існують також рецепти приготування цього десерту без випічки. Продовжувати читання Сирний чізкейк з абрикосами в домашніх умовах
Сочевиця з куркою і овочами – смачний теплий салат із сочевиці зеленої
Серед безлічі рецептів незвичайних страв відомого англійського кухаря Джеймі Олівера я відкрила для себе і салат із сочевиці. Не зволікаючи відправилась до магазину по необхідні продукти. І ось вже на моїй кухні кипить робота, а вся родина в очікуванні нової страви. Сьогодні у нас сочевиця з куркою і овочами чи то смачний курячий теплий салат із сочевиці зеленої. Продовжувати читання Сочевиця з куркою і овочами – смачний теплий салат із сочевиці зеленої
Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні
Ця неймовірно смачна качка смажена на сковороді шматочками подається на стол без кісток зі смачним та оригінальним гарніром у вигляді яєчних та картопляних кульок. Рецепт приготування порціонно смаженої качки, який я сьогодні пропоную, родом із Англії. Якщо ви любите смакувати мясом цього домашнього птаха, то обов’язково спробуйте повторити його в домашніх умовах.
Продовжувати читання Качка смажена на сковороді шматочками – оригінальний рецепт англійської кухні